kbasilis Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Uli Jon Roth στην χώρα μας,αφιερώνω αυτό. Flying High Again
HellFire Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξα, παω να φαω το αβγο μου!!!! ;D Rest in Peace, Rest in Polaris!
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Speechless :o 4 πραγματακια 1) O Uli παιζει να εχει τον καλυτερο ηχο που εχω ακουσει σε βιντεο του 2) Ο Morse αν και ειναι μαματος κιθαριστας και πολυ συμπαθης, οι φρασεις του μου φανηκαν λιγο εκτος κλιματος 3) Δεν αφησαν τον Sardinas που ειναι blues παιχτης να παιξει καθολου (τον ειχα δει μαζι με τον Vai σ'εκεινο το σκυλαδικο και ημουν απο τους τυχερους του meet and greet με το ζορι μετα το live, Vai, Sardinas, Mike Mangini, Mike Keneally) 4) Tο φρεσκοβαμμενο μαλλι του Vai
otto## Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά, η κιθάρα του Uli με ξεπερνάει.
noe13 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Speechless :o 4 πραγματακια 1) O Uli παιζει να εχει τον καλυτερο ηχο που εχω ακουσει σε βιντεο του 2) Ο Morse αν και ειναι μαματος κιθαριστας και πολυ συμπαθης, οι φρασεις του μου φανηκαν λιγο εκτος κλιματος 3) Δεν αφησαν τον Sardinas που ειναι blues παιχτης να παιξει καθολου (τον ειχα δει μαζι με τον Vai σ'εκεινο το σκυλαδικο και ημουν απο τους τυχερους του meet and greet με το ζορι μετα το live, Vai, Sardinas, Mike Mangini, Mike Keneally) 4) Tο φρεσκοβαμμενο μαλλι του Vai οι φρασεις ειναι αο κομματι των περπλ!ΑΝ μου ελεγες ποιους 3 κιθαριστες θα φανταζοσουν να διασκευαζουν χεντριξ,οι τελευταιοι που θα ελεγα θα ηταν αυτοι οι 3!Δε λεω οτι ειναι κακοι,καθε αλλο,απλα δεν μου καθονται καλα για το συγκεκριμενο....ειδικα vai Slow must go on....!!!!
qesh Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 οι φρασεις ειναι αο κομματι των περπλ!ΑΝ μου ελεγες ποιους 3 κιθαριστες θα φανταζοσουν να διασκευαζουν χεντριξ,οι τελευταιοι που θα ελεγα θα ηταν αυτοι οι 3!Δε λεω οτι ειναι κακοι,καθε αλλο,απλα δεν μου καθονται καλα για το συγκεκριμενο....ειδικα vai Συμφωνω, ο Vai τα χει θαλασσωσει και στο red house σε αλλο βιντεακι to each his own..... Thank God for the rain....
georgekz750 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 3) Δεν αφησαν τον Sardinas που ειναι blues παιχτης να παιξει καθολου (τον ειχα δει μαζι με τον Vai σ'εκεινο το σκυλαδικο και ημουν απο τους τυχερους του meet and greet με το ζορι μετα το live, Vai, Sardinas, Mike Mangini, Mike Keneally) Ω ναι,και εγω αυτον περιμενα σε αυτο το βιντεο να ακουσω και τον εβαλαν για γλαστρα εκει πισω. Ο τυπος νομιζω θα ηταν εντος κλιματος οσο κανενας απο τους αλλους στο συγκεκριμενο.
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 οι φρασεις ειναι αο κομματι των περπλ!ΑΝ μου ελεγες ποιους 3 κιθαριστες θα φανταζοσουν να διασκευαζουν χεντριξ,οι τελευταιοι που θα ελεγα θα ηταν αυτοι οι 3!Δε λεω οτι ειναι κακοι,καθε αλλο,απλα δεν μου καθονται καλα για το συγκεκριμενο....ειδικα vai Ελπίζω στους 3 να μην εννοείς και τον Uli Jon Roth. Η μεγαλύτερη καλλιτεχνική επιρροή του ήταν και όσο τον θυμάμαι, παίζει χέντριξ στα λαηβ, έχει κάνει tribute concert και γενικά όλη η ζωή/καριέρα του περιλαμβάνει μπόλικο τζιμι "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση