menelaos Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Ερώτηση κρίσεως, τώρα που ανοίξαμε το θέμα για συνδρομές από αμερική. Σε ποια μουσικά περιοδικά είστε συνδρομητής λοιπόν; :) Έτσι, για να checkάρουμε και οι υπόλοιποι όποια δεν ξέρουμε ;)
boukas Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Συνδρομητής δεν είμαι αλλά θα γίνω, γιατί μου την σπάει που λόγω υποχεώσεων χάνω τεύχη, είναι τα computer music, sound maker και national geographic. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
PCMAN Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Δεν εχω βρει ακομα .. ενα περιοδικο, που να εχει 80% ενημερωση και 20% διαφημισεις. Αμα το βρω, τοτε θα το σκεφτω σοβαροτερα.
tugito Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Ελπίζω να με συγχωρέσετε ,δεν ξερω αν ειναι λάθος που συνεχίζω τόσο παλιό θέμα αλλά θέλω να γράψω κατι σχετικό οπότε ίσως δεν εχει νοημα να ανοιξω καινουριο.. για περιοδικά μιλάμε. Εγώ ήμουν συνδρομητής στο sound on sound που ειναι οτι καλύτερο υπάρχει σε ύλη από τα ξένα. Πλέον το παίρνω από το γνωστό παπα-κατάστημα με 7.5-9 ευρώ. Για κάποιο λόγο αν πάτε σε άλλα καταστήματα το έχουν 12.5-14.5!!! Αυτό ισχύει για όλα αυτά τα περιοδικά.. μάλλον εχει να κάνει με το ότι παραγγέλνει μαζικα.. δεν ξερω. Από ελληνικά το καλύτερο που ειμαι γραμμένος είναι το music pro. Ετη μπροστά. Τέλος θέλω να πω για όλους ότι με το ιντερνετ πλέον δεν ειναι και τόσο ανάγκη να ξοδέψεις λεφτα. πόσο μάλλον όταν το mix magazine σου προσφέρεται νόμιμα online free. http://digital-edition.mixonline.com/
bloody_sunday Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Και το Sound On Sound προσφέρει την ύλη του δωρεάν μόλις περάσει ένα χρονικό διάστημα (ένα έτος? δυο? δεν ξέρω). Επίσης, δεν ξέρω αν είναι 100% η ύλη του ή ένα τμήμα αυτής, πάντως εκτός από απίστευτα αφιερώματα έχω διαβάσει και reviews ενός έτους και κάτι ψιλών χωρίς ποτέ να βρω περιορισμό, παρά μόνο στην πιο πρόσφατη ύλη του. Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
tugito Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2009 Όντως ισχύει αυτό, το sound on sound πάντως πραγματικά γουστάρω να το χω στην βιβλιοθήκη μου. :)
ee6595 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτήσω: πια μουσικά ελληνικά περιοδικά υπάχουν; Στην πάτρα που μένω έχω εντοπίσει μόνο τα computer music(μόλις εμαθα ότι σταμάτησε να κυκλοφορεί), μια ειδική έκδοση του hitech: pro music και το sound maker. Το τεχνολογία και μουσική είναι άφαντο(σίγουρα κυκλοφορεί ακόμη;). Γνωρίζετε κανένα άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση