Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Η διαφήμιση στο πάνω μέρος του Noiz, αν την click-αρεις. δεν ανοίγει σε νέο παράθυρο, αλλά στο ίδιο, αντικαθιστώντας τον ιστότοπο του noiz. Όχι ότι με χαλάει γιατί συνήθως μου βγάζει το Chester Barrie και άλλα ανάλογα κοστουμάδικα και έτσι ενημερώνομαι. ;D ;D ;D ;D Απλά διερωτώμαι αν αυτό είναι καλό γιο το noiz (όχι πως μου πέφτει λόγος- απλή περιέργεια) . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Grey Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον browzer χρησιμοποιείς; Γιατί σε μένα ανοίγει κανονικά νέο παράθυρο...Τώρα δα ενημερώθηκα για Το Ποτάμι. ;D Απλά διερωτώμαι αν αυτό είναι καλό γιο το noiz (όχι πως μου πέφτει λόγος- απλή περιέργεια) Αν δεν πέφτει σε σένα λόγος,φαντάσου για τους υπόλοιπους. :)
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον browzer χρησιμοποιείς; firefox 40.0.3 κυρίως. Έχεις δίκιο, στο chrome δεν μου το κάνει. τώρα δα ενημερώθηκα για Το Ποτάμι. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Administrator Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιον browzer χρησιμοποιείς; Δυστυχώς κάποιες φορές η συμπεριφορά δεν είναι κοινή σε όλα τα browsers. Δεν πειράζει... ας πάρει κάτι και το Chester Barrie. ;D Live and let Live.
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πειράζει... ας πάρει κάτι και το Chester Barrie. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 γαμώ το adblocker! ;D Home - Editions Musica Ferrum
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 γαμώ το adblocker! ;D Τι βάζετε ρε σεις ad blocker? Σε τορεντάδικο μπαίνετε? ;D Εμένα μου βγάζει κυρίως κινέζους προμηθευτές LED και οπτοηλεκτρονικών, υλικά συσκευασίας και μουσικά. Τώρα τελευταία μάλλον βλέπει ότι το έχω ρίξει πολύ στη δουλειά και μου προτείνει να γνωρίσω κορίτσια που είναι μοναχά τους και αναζητούν κάτι το σπέσιαλ.
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 μου προτείνει να γνωρίσω κορίτσια που είναι μοναχά τους και αναζητούν κάτι το σπέσιαλ. Να τα γνωρίσεις που ειναι μοναχά, αλλά να κάνετε παρέα....όλοι μαζί. ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ανώμαλοι όλοι. Εγώ Thomann κλασικά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Ανώμαλοι όλοι. Εγώ Thomann κλασικά. Άλλα ήθη. Παλιά με έλεγαν ανώμαλο που χάζευα κιθάρες αντί για κορίτσια. :D Να τα γνωρίσεις που ειναι μοναχά, αλλά να κάνετε παρέα....όλοι μαζί. ;D ;D ;D ;D Lakis φοβάμαι μην είναι τίποτα απατεώνες σε αυτές τις αγγελίες. Ξέρεις αν είναι αξιόπιστο το site????? pls help!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση