Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Στις οικονομικές σειρές δε θα κοιτούσα shure πάντως...Δεν την εμπιστεύομαι στα φθηνά της.

Θα κοιτούσα κάτι σε AKG, dbtechnologies και ίσως Sennheiser αν έβρισκα κάτι που ταιριάζει στη φωνή μου περισσότερο.

..there's too much panic in this town...

Δημοσιευμένο

Για σπίτι ναι.Για live όμως?? Θα τενεκεδιάζει η φωνή λογικά.Μόνο αν βγαίνει από καλό ΡΑ.Ενώ το κανονικό "περνάει" και από φάβα ηχοσύστημα.Eντάξει τα συγκεκριμένα δεν τα ξέρω αλλά έχω δοκιμάσει κάμποσα φτηνά shure και ήταν όλα αηδία.

Κάνε λίγο υπομονή ρε αδερφέ να πάρεις το 58αράκι το καλό.Trust me.

Ή ακόμα πιο σωστά δοκίμασέ τα πλάι-πλάι με ένα real 57 κ' 58 και αν αξίζουν τον κόπο χτύπα τα.

Δημοσιευμένο
Για σπίτι ναι.Για live όμως?? Θα τενεκεδιάζει η φωνή λογικά.Μόνο αν βγαίνει από καλό ΡΑ.Ενώ το κανονικό "περνάει" και από φάβα ηχοσύστημα.Eντάξει τα συγκεκριμένα δεν τα ξέρω αλλά έχω δοκιμάσει κάμποσα φτηνά shure και ήταν όλα αηδία.

Κάνε λίγο υπομονή ρε αδερφέ να πάρεις το 58αράκι το καλό.Trust me.

Ή ακόμα πιο σωστά δοκίμασέ τα πλάι-πλάι με ένα real 57 κ' 58 και αν αξίζουν τον κόπο χτύπα τα.

Σωστά. Μη βιάζεσαι και χτύπα το κανονικό 58άρι το SM. Είναι δύσκολη η υπομονή το ξέρω ότι πιθανόν να μην κρατιέσαι αλλά αξίζει γιατί πιθανόν σε λίγο καιρό να μην σε καλύπτει και να δώσεις κι άλλα λεφτά, συν το ότι θα σου μείνει το χάρβαλο και δεν θα ξέρεις τι να το κάνεις (δεν θα το παίρνει κανείς κλπ).

Δημοσιευμένο
Μισή τιμή περίπου.

Δεν αξιζει να θυσιασεις τον ηχο σου για 50 ευρω (μη φας 20 σουβλακια στο κατω κατω της γραφης ή μη καπνισεις για μια εβδομαδα... :lol: :lol: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...