Thorslingen Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ποστάρω ένα cover που έκανα σε ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια των Animals as Leaders. Περιμένω σχόλια και απόψεις! Long Live Tosin! ;D
Oldschool Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι της μουσικής υφής μου, αλλά φιλαράκι είσαι ωραίος... Σωραίοςςςς που λέμε εδώ...!!! Το backing στήσιμο δικό σου; https://www.facebook.com/oldschoolindustry
Thorslingen Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 Φίλε να είσαι καλά! Thanks! Ναι το Backing track το ηχογράφησα εγώ, αλλά το mixare ένας καλός φίλος ηχολήπτης! Γι'αυτό είναι καλό! ;)
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο σου φίλε, είναι εξαιρετική όλη η δουλειά που έχεις κάνει και αυτό που μου αρέσει είναι ότι ξεφεύγει και λίγο από αυτά που ανεβαίνουν συχνά-πυκνά στο forum ;)
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2015 Θαυμάσιο παίξιμο και θαυμάσιος ήχος. Το μπάσο είναι απολαυστικό. Ζηλεύω. ;D
Thorslingen Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Θαυμάσιο παίξιμο και θαυμάσιος ήχος. Το μπάσο είναι απολαυστικό. Ζηλεύω. ;D Να σαι καλά φίλε! Το μπάσο είναι vst! Άμα έχεις καλό ηχολήπτη, όλα ακούγονται θαυμάσια! ;)
Grey Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο σου,πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Περιμένουμε κι άλλα...Πιο γήινα ίσως. :)
Thorslingen Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο σου,πολύ ενδιαφέρουσα δουλειά. Περιμένουμε κι άλλα...Πιο γήινα ίσως. :) Ευχαριστω πολύ! Δεσμεύομαι για κάτι απο Guthrie Govan για επόμενη διασκευή! ;)
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μπράβο φίλε, πολύ ωραίο παίξιμο σε ένα πολύ απαιτητικό κομμάτι! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση