estpany Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ελα ντε... Πριν 30 χρόνια δεν με πολυενοιαζε γιατί ήμουν των γαλλικών και τα λίγα αγγλικά μου δεν βοηθούσαν και πολύ .... Αλλά τώρα που το ξανάκουσα το διασκέδασα γιατί μου θύμησε τα δεκάδες τραγούδια που άκουγα τότε χωρίς να καταλαβαίνω στίχους, νόημα κ.λ.π. Εγώ πάντως το είχα στο μυαλό μου σαν : in my studio :) Θυμήθηκα και το διασκεδαστικότερο απ'τα μπερδέματα : Aretha Franklin : It's Raining Men , που πάντα νόμιζα πως έλεγε It's (a) Raining Day :)
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 1:05 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
estpany Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Καλό το σκετσάκι ! -Reminds me of a band called Who -(Who ?) Bucket of Hate ! -Whats a "patricide" ? -To honor thy father ! Και βέβαια : -Still trying to find out what Su SuSudio means ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 -Still trying to find out what Su SuSudio means ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση