Costas_SD Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 στο πασιγνωστο κομματι "μη γυρισεις" των κατσιμιχαιων εχει κανεις ιδεα τι συνθεσαιζερς ειναι?
UnderGround Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 Εννοεις τον ηχο,γιατι στο βιντεοκλιπ δεν θυμαμαι να δειχνει καποιο synth.... Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image...
Costas_SD Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2006 ναι τους ηχους και εγω στο βιντεοκλιπ δεν ειδα τιποτα
WAV Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Μάλλον κάτι σε YAMAHA DX-7 μου μοιάζει ο ήχος όπως τον θυμάμαι. (ε...80's ήταν αυτά) fm synthesis καταστάσεις. :D
Costas_SD Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 OP Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 λες?εγω roland d-series ή korg m1 υποθετω...το κομματι ειναι του 89
macron Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2006 Στους ήχους drums έχει χρησιμοποιηθεί σίγουρα Korg M1 . Για τον synth ήχο της εισαγωγής (τον οποίο και μάλλον αφορά το ερώτημα) δε νομίζω να είναι Μ1. Πάντως νομίζω πως είναι ήχος που εύκολα μπορείς να τον προγραμματίσεις μόνος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση