RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 στη χειρότερη, σε τρώει η περιέργεια....μα αλήθεια τα κάνει όλα αυτά? Μέχρι που πας και τον βλέπεις live...και εκεί τρως και άλλη σφαλιάρα....ενώ ξέρεις ότι είναι (ήταν...)60-65...φαίνεται πιο νέος από εσένα 8) :'( Τώρα 71 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Για το συγκεκριμένο live είχα γράψει παλιά....και υπενθυμίζω http://www.noiz.gr/index.php?topic=166637.0 Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 ...ρε δεν πάτε όλοι στο διάολο... τα παρατάω... Μπραβο φιλε μου εισαι πολυ καλος, ωραια και η στρατ σου, αμερικανικη η μεξικανικη? Tabs εχεις?
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δεν σε καταλαβαίνω When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Space-age guitar που ελεγε και ο Brian May.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Μπραβο φιλε μου εισαι πολυ καλος, ωραια και η στρατ σου, αμερικανικη η μεξικανικη? Tabs εχεις? Δεν σε καταλαβαίνω Ούτε κι εγώ...τι έγινε; Πρέπει να είναι και ο μοναδικός στον κόσμο που έχει παίξει το Cause we've ended as lovers 3.239.987 φορές διαφορετικά από το πρωτότυπο. Προσκυνώ Τζεφ Μπεκ. www.sonicspace.gr
gvour Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Μπραβο φιλε μου εισαι πολυ καλος, ωραια και η στρατ σου, αμερικανικη η μεξικανικη? Tabs εχεις? Νομιζω οτι κανει πλακα ο Βαγγελης με αφορμη το παιξιμο του Μπεκ που σκοτωνει. Πως λενε"καλος εισαι,τι μαγνητες ειπαμε οτι εχεις"? ;D ;D Για τα του Μπεκ,τι να λεμε,μια κατηγορια απο μονος του.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 ...χαχ...καλώς ! Εκείνο το δισκίο με το μπουλντογκ του ήταν κεραυνός εν αιθρία. 1ο κομάτι what mama said, ντραμ μασιν ξερό και δώσε κιθαριές... τι να λέμε τώρα και που να το πάμε το θέμα.. μια κατηγορία είναι όπως είπες. Πρωτοπόρος συνάμα. www.sonicspace.gr
Emfasis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Όταν κλαίει μιά κιθάρα κλαίω καί γώ.. τhανκς Ray..
Άγιος Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2015 Για το συγκεκριμένο live είχα γράψει παλιά....και υπενθυμίζω http://www.noiz.gr/index.php?topic=166637.0 Απο αυτη τη συναυλια ειχα ξεχωρισει το blanket ths ψηλης που στεκεται δεξια στο τελος.. για οσους ακουν trip hop και τετοια… καλη φωνη αλλα από παρουσια στη σκηνη…….. beast:/ kavagio for strings
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση