RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 ...ρε δεν πάτε όλοι στο διάολο... τα παρατάω... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
marathon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Εγώ φίλος το είχα κάνει το 80....και είχα σωθεί....αλλά μετά ανακάλυψαν το Garageband...και ξανακύλισα!!!! Το Ronnie Scott's πάντως δεν είναι για αδύνατους χαρακτήρες ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Εγώ φίλος το είχα κάνει το 80....και είχα σωθεί....αλλά μετά ανακάλυψαν το Garageband...και ξανακύλισα!!!! Το Ronnie Scott's πάντως δεν είναι για αδύνατους χαρακτήρες ;D Άσε... Από παλιά το ξέρω αυτό, αλλά επειδή τελευταία έχω κολλήσει με το συγκεκριμένο κομμάτι είπα να το δοκιμάσω... δυστυχώς... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Τελείως όμως... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
johnps Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 www.youtube.com/watch?v=nLmg1Fk6fGw
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Φιλε μη μπλεκεις με αυτον γιατι θα εχεις κακα ξεμπερδεματα Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
johnps Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 στη καλυτερη ..παρατας την κιθαρα...στη χειροτερη πας για βουδιστης μοναχος στο θιβετ......
marathon Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 ...στη χειροτερη πας για βουδιστης μοναχος στο θιβετ...... στη χειρότερη, σε τρώει η περιέργεια....μα αλήθεια τα κάνει όλα αυτά? Μέχρι που πας και τον βλέπεις live...και εκεί τρως και άλλη σφαλιάρα....ενώ ξέρεις ότι είναι (ήταν...)60-65...φαίνεται πιο νέος από εσένα 8) :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2015 Ρε παιδιά τι κάνει ο άνθρωπας; :-[ More is more. Yngwie Malmsteen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση