RayDTutto Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ μετά τα ενθαρρυντικά σχόλια πάλι πόρτα έφαγα από paypal. Mastercard Εθνικής When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
nickel Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ πριν 2 ώρες περίπου έκανα αγορά από εξωτερικό μέσω Paypal, πιστωτική VISA της Eurobank.
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 άρα είμαστε σε φάση ρουλέτας, όπου κάτσει η μπίλια ;D ;D ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, φανταστείτε να ήταν έτσι οι υπολογιστές ας πούμε: "Εμένα παιδιά σήμερα μπούταρε κανονικά αλλά τις τελευταίες 15 μέρες που προσπαθούσα τζίφος" "Ενας φίλος μου μου είπε ότι προχθές κατάφερε και συνέδεσε την οθόνη χωρίς πρόβλημα" "Σήμερ δοκίμ σ κ ι κόμ δεν μου βγάζει σωστ το λφ " "Γράφω κανονικά λέτε να έστρωσε? Να δούμε"
trolley Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, φανταστείτε να ήταν έτσι οι υπολογιστές ας πούμε: Ή, η στύση : "Αισθάνθηκα κάτι σκληρό στο παντελόνι μου αλλά τελικά ήταν σφυρίχτρα από μία διαδήλωση που είχα πάει" "Μαιρούλα, δεν το κάνω επίτηδες, ειλικρινά δεν ήθελα να σε αφήσω αγάμητη στη γιορτή σου" "Παιδιά, ήπια μισό μπουκάλι μαυροδάφνη, έφαγα και δύο αυγά μάτια αλλά αντί να μου σηκωθεί, με πήρε ο ύπνος" "Να ρε τα κατάφερα, είμαι έτοιμος να γαμ..., ωχ.. τελείωσα ρε γαμώτο" Mea Culpa
petersp Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ψωνισα χθες απο τον Θωμα 150 ευρω συνολο με Paypal, ολα κανονικα. Σημερα προσπαθησα να ψωνισω απο Ebay μια θηκη κινητου απο Κινα αξιας 3 ευρω και τζιφος! Και οι δυο κινησεις με Paypal - εχω μια Mastercard απο Eurobank στο Paypal. Δηλαδη απο Γερμανια ψωνιζουμε κι απο αλλου οχι??? Τα χουν συμφωνησει???
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 .. Δηλαδη απο Γερμανια ψωνιζουμε κι απο αλλου οχι??? Τα χουν συμφωνησει??? Ποιοι να τα έχουν συμφωνήσει και με ποιους?
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Φαντάζομαι άλλο Παρασκευή, άλλο Σάββατο. Home - Editions Musica Ferrum
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιοι να τα έχουν συμφωνήσει και με ποιους? Afti re filws www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
petersp Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πλακα κανω εννοειται οτι τα χουν συμφωνησει, απλα μου εκανε εντυπωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση