Παστίτσιός Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2015 Θα το κάνω ringtone! Έτσι σχεδιάζω τουλάχιστον. Πρός το παρόν εδώ έχουμε μία (γκα)demo έκδοση όπου παίζω το μπασάκι το οποίο είναι κόστουμ ήχος του Μ1.
Jet72 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Ενδιαφέρον για ρινγκτοουν. Σαν να το έφτιαξαν οι Tangerine Dream...
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Ενδιαφέρον για ρινγκτοουν. Σαν να το έφτιαξαν οι Tangerine Dream... Σόρρυ αλλά δεν τους γνωρίζω τους κυρίους, αν μου έλεγες για Alice cooper, Anathema, Rotting christ, My dying bride, Katatonia, Grave Digger, Michael jackson κ.λ.π. κάτι θα ήξερα...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Σόρρυ αλλά δεν τους γνωρίζω τους κυρίους....Αχταρμας, καιρος να αλλαξεις οργανο και να μαθεις μπουζουκι. ;D Δεν νοειται πληκτρας που παιζει synths να μην ξερει τους Tangerine Dream.
Παστίτσιός Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Αχταρμας, καιρος να αλλαξεις οργανο και να μαθεις μπουζουκι. ;D Δεν νοειται πληκτρας που παιζει synths να μην ξερει τους Tangerine Dream. Δεν είμαι πληκτράς που παίζει synths αλλά είμαι πληκτράς που παίζει romplers :P ;D
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2015 Α μαλιστα. Δεν παιζεις synths, παιζεις synths. Ε πες το ντε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση