ignantios Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 εχει κάποιος παίξει με τα συγκεκριμένα? Διαβαζω πολύ καλα σχόλια κσι για τα δύο. RUN FOREST....RUN!!!!
Satanas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Είχα το Fly Rig το έδωσα σε μια εβδομάδα... Ο λόγος ήταν το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατ εμέ drive του.... Bάθος delay κτλ είναι καλά...
ignantios Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 απαράδεκτο εννοείς ως προς τη χροιά ή ως προς το πόσο gain είχε? γιατί το δεύτερο με απασχολεί και μένα γι'αυτό σκέφτομαι για το rk5 που είναι πιο γκαζατο. RUN FOREST....RUN!!!!
mustafank Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 απαράδεκτο εννοείς ως προς τη χροιά ή ως προς το πόσο gain είχε? Μάλλον ως προς το gain, αν κρίνω απο το fl5, που πήρε ο κιθαρίστας της μπάντας μου (έχω την εντύπωση ότι, με το ζόρι, φτάνει στα όρια του crunch, συνδεδεμένο είτε στο input είτε στο effect loop του ενισχυτή του) https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
ignantios Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 OP Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Μάλλον ως προς το gain, αν κρίνω απο το fl5, που πήρε ο κιθαρίστας της μπάντας μου (έχω την εντύπωση ότι, με το ζόρι, φτάνει στα όρια του crunch, συνδεδεμένο είτε στο input είτε στο effect loop του ενισχυτή του) και εγω αυτό φοβάμαι ήλπιζα για το rk5γιατι αυτο γλυκοκοιτάζω αλλα νομίζω οτι και αυτό δεν θα έχει αρκετό. Παντως κρίμα γιατί σαν ιδέα είναι ωραίο. Με βλέπω να παίρνω τον grandmeister τελικά. RUN FOREST....RUN!!!!
Satanas Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 8 Αυγούστου 2015 απαράδεκτο εννοείς ως προς τη χροιά ή ως προς το πόσο gain είχε? γιατί το δεύτερο με απασχολεί και μένα γι'αυτό σκέφτομαι για το rk5 που είναι πιο γκαζατο. Βoth αίσχος!!!! πεταλάκια του 50ρικου παίζουν καλύτερα προς μεγάλη μου απογοήτευση Για ενημέρωση ο kotzen παιζει με το RK αλλα μεσα του εχει αυτό για drive... ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση