Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Το κακό με ευτού του είδους τις οργανώσεις είναι ότι δεν παρακολουθούν κ δεν παρακινούν τις επιστημονικές έρευνες παρά μόνο σε ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον. Αν θέλουν κ την πίτα ολόκληρη κ το σκήλο χορτάτο (κ ζώα κ ανθρώπους δηλαδή) δεν θα ήταν συνετότερο να κοιτάξουν να χρηματοδοτήσουν έρευνα προς βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας προς αυξημένες παραγωγές κ να φωνάζουν για την σωστότερη διανομή της τροφής ανά τον κόσμο' date=' από το να φωνάζουν που η τάδε κηβέρνηση χαλάει χρήματα για φυτοφάρμακα κ αλιεία που καταστρέφει τους πλυθησμούς δελφινιών, κ.λ.π;

Πρέπει να μάθουν να κοιτάνε κ λίγο παραπέρα, νομίζω, πρωτού αρχίσουν να φωνάζουν.[/quote']

Νομιζω εχεις μπερδευτει λιγο..Πατα μια φορα το F5 για refresh :wink:

feel da FUNK blast

• Απαντήσεις 25
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Sorry βγήκα λίιιιιιιιιιιιιιγο εκτώς θέματος. Η ζέστη φταίει... Κακόμυρο σκουφάκι μου... πάλι ο σκώρος θα σε χαρεί... :( :( :(

Let's talk vocals...any kind!

Δημοσιευμένο
Sorry βγήκα λίιιιιιιιιιιιιιγο εκτώς θέματος. Η ζέστη φταίει... Κακόμυρο σκουφάκι μου... πάλι ο σκώρος θα σε χαρεί... :( :( :(

Μωρε εκτος θεματος δεν πολυβγηκες...Απλα θα επρεπε να εχεις την

συγκεκριμενη οργανωση σε μεγαλυτερη υποληψη..Οχι επειδη ειμαι μελος,αλλα επειδη οντως ειναι για εναν καλυτερο κοσμο.Οσο αιρετικο/χαζοχαρουμενο

κι αν ακουγεται αυτο...

Καληνυχτα... :wink: :D

feel da FUNK blast

Δημοσιευμένο

Μωρε εκτος θεματος δεν πολυβγηκες...Απλα θα επρεπε να εχεις την

συγκεκριμενη οργανωση σε μεγαλυτερη υποληψη..Οχι επειδη ειμαι μελος' date='αλλα επειδη οντως ειναι για εναν καλυτερο κοσμο.Οσο αιρετικο/χαζοχαρουμενο

κι αν ακουγεται αυτο...

Καληνυχτα... :wink: :D[/quote']

Ούτε λόγος για τους σκοπούς της οργάνωσης κ όχι μόνο αυτής αλλά κ πολλών άλλων. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να δουν τα πράγματα λιγάκι πιο σφαιρικά. Αυτή τη στιγμή η Γη αντέχει να μας συντηρήσει, αλλά στο άμεσο μέλλον θα έχουμε πρόβλημα. Σπουδάζω γεωπόνος κ μέσα σε όλα τα μαθήματα πυ έχω κάνει είναι κ η οικολογία (Boukaw7 θημάσαι τι όμορφες εποχές;). Η Σκέψη όμως ότι είμαστε 10 δις σε αυτόν τον πλανήτη, η ετήσια παραγωγή επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες 12δις κ παρόλα αυτά φαϊ έχουν μόνο τα 5δις (κ παίζει να λέω πολλά), οδηγεί σε άλλα συμπεράσματα. Απλά είμαι της άποψης ότι ο καλύτερος κόσμος θα έρθει μόνο αν αποφασήσουμε να ανακαταμήμουμε την ετήσια παραγωγή κ αποφασήσουν να συνεργαστούν οργανώσεις όπως η Greenpeace με οργανώσεις όπως η UNICEF κ ερευνιτικά κέντρα ανά τον κόσμο με σκοπό να βρεθεί λύση στο πρόβλημα της τροφής του ανθρώπου για τα επόμενα χρόνια αλλά κ της ανέβρεσης του απαραίτητου χώρου (ώστε να μην εκτοπίζονται οι πλυθησμοί των ζώων κ προκαλούνται άλλα προβλήματα) κ ενέργειας που δεν θα απαιτεί καταστροφή του περιβάλλοντος.

Όπως ανέφερε κ ο Boukaw7, κάποτε αυτή η χώρα πρωτοστατούσε σε αυτού του είδους την έρευνα. Σήμερα..................απελπισία.......

Let's talk vocals...any kind!

Δημοσιευμένο

Όντως κρετίνε σε παραπήρε η έπαρση. Το μόνο πρόβλημα που έχω με την οργάνωση αυτή, είναι ότι βλέπει τα πράγματα λίγο μονοδιάστατα. Παρόλα αυτά η συμβολή της ήταν, είναι και θέλω να ελπίζω ότι θα εξακολουθεί να είναι τεράστια :wink:

Πάντως πάλι καλά που άνοιξε και ο ΣΚΑΙ και βλέπουμε σοβαρή TV. Τα ντοκιμαντερ του είναι κορυφαία. Την έχω καταβρεί κάθε βράδυ στις 8!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημοσιευμένο
Πάντως πάλι καλά που άνοιξε και ο ΣΚΑΙ και βλέπουμε σοβαρή TV. Τα ντοκιμαντερ του είναι κορυφαία. Την έχω καταβρεί κάθε βράδυ στις 8!

Όντως!!! ¶σε που βάζει και oprah :lol:

Πάντως προτιμώ τα ντοκιμαντές του national geographic, από dvds...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...