Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Τον ξέρει κανείς; Εϊναι καλός; Τον θέλω για να βάλω πάνω μπομπινοφωνον. http://www.radiomuseum.org/r/panasonic_ic_fet_fmam_4_channel_st.html Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Αν τον έχεις τζάμπα, τότε (μόνο) καλός είναι. ;) Το "ατού" του ήταν το "quadrophonic". Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για μπομπινόφωνο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Αν τον έχεις τζάμπα, τότε (μόνο) καλός είναι. ;) Το "ατού" του ήταν το "quadrophonic". Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα για μπομπινόφωνο. τζάμπα= 40 euro Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
audiokostas Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 τζάμπα= 40 euro Όπως είμαι σίγουρος ότι πολλάκις έχεις επισημάνει στους πελάτες σου, η καλύτερη συμβουλή είναι αυτή που τους δίνεις πριν την πράξη. Με γειες παρόλα αυτά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Λάκη δες και τις αγγελίες σε avsite.gr & avclub.gr, μπορεί να βρεις κάτι πολύ καλύτερο για π.χ. 80Ε και νομίζω θα αξίζει να το προτιμήσεις.
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 will do! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Technics v620 mark ιι 40 € αν υπάρχει και είναι όντως λειτουργικός βούτα τον... τα 40 είναι πολύ καλή τιμή... http://www.xe.gr/search?Item.master_subtype=116524&Item.master_type=114638&System.item_type=xe_stelexos&Transaction.price.to=70&Transaction.type_channel=117518 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 OP Moderator Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Θέλω και την 70ντηλα και στην μούρη Νικ, να ματσαρει . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 αμ Λάκη μ'... τώρα βάζεις δύσκολα... βινταζιά και να "παίζει" ευπρεπώς (όχι μόνο να ναι λειτουργικός) σε αυτά τα λεφτά θέλει τύχη να βρεθεί... ;) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 Guru Δημοσιευμένο 5 Αυγούστου 2015 αν ανέβεις προς το κατοστάρικο υπάρχει και αυτός... τώρα τι θα παίζει δεν ξέρω, αλλά είναι κούκλος και πιο vintage πεθαίνεις.... ;D ;D ;D http://www.xe.gr/search?Item.master_subtype=116524&Item.master_type=114638&System.item_type=xe_stelexos&Publication.freetext=denon&Transaction.price.from=100&Transaction.price.to=100 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση