RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τι ενισχυτή είπαμε έχεις; Και τι πετάλια; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
lisistratos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 τον laney irt 30w combo. τα πεταλια ειναι joyo vintage overdrive,joyo eq(aparadekto),joyo noise gate και ενα digitech jamman sto effect loop.
lisistratos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως να παρω τους sh-6 για γεφυρα???
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι ακόμα. Μη βιάζεσαι να πετάξεις τα λεφτά σου. Έχεις κανέναν φίλο που έχει ενισχυτή; Πήγαινε να ακούσεις την κιθάρα σου με τα δικά του μηχανήματα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
lisistratos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 μπα οι φιλοι μ εχουν κατι ενισχυτες 10 αριδες του κιλου :( ??? ??? ??? ??? ???
lisistratos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξερω να σου πω την αληθεια οι jb μου ακουγονται σαν μονοι μαγνητες με πολυ βαση στα μεσαια και στα μπασα.δεν μ κανουν για hb
lisistratos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 γαμησετα εχω δωσει 2000 και ακομα να φτιαξω κατι καλο.μου φαινεται μια bc rich των 300 ευρο και ενας transistoratos line 6 spider 30aris 8α ειχε καλυτερο αποτελεσμα
nick_ls Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μην αγχώνεσαι, η κιθάρα σου είναι μια χαρά το ίδιο και οι μαγνήτες σου. Μην αλλάξεις μαγνήτες, έχεις μια χαρά all around μαγνήτες. Απλώς δοκίμασε όπου μπορείς άλλους ενισχυτές ή/και πετάλια, κάτι που να προσανατολίζεται πχ αμιγώς σε metal, και θα τον βρεις τον ήχο σου.
ex-VangelisV Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θα σου προτεινα να πας σε καποιον εμπειρο και να του πεις να σου φτιαξει ηχο και να σου δειξει πως φτιαχνεις ηχο. Δε γινεται με αυτα που εχεις να ειναι χαλια ο ηχος σου. Κατι κανεις λαθος. Μη πετας λεφτα χωρις λογο. Αν μπορεις ανεβασε κανενα ηχητικο
lisistratos Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 OP Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2015 ναι ρε μαγκες αυτο θα κανω αν και κατι καταφερα :) to boost του laney ανεβαζει πολυ τα μπασα .το joyo ανεβαζει τα treble.... γαμησετα παιζω συγχρονως με 2 boost... το βλεπω ναι γινει καμια εκρηξη και να γεμισει η μαπα μου γυαλια απο τις λαμπες. σας ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση