Grey Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Μην απορείς που δεν έχεις όρεξη πάντως, κινείσαι σε έναν ιδεολογικό χώρο που μυρίζει εμετό. @Harilatron Aν θεωρείς ότι ένα τέτοιο σχόλιο είναι πιο μετριοπαθές στην ουσία του από ένα που παρακινεί σε κοπάνημα,κάτι μυρίζει άσχημα*... Συγνώμη που ανακατεύτηκα. *Εμετό ίσως.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 13-0 Εσύ το έκανες προσωπικό σβήνοντας μόνο τα δκαμ μνμ τα 13 τον αριθμό.........και φυσικά έχει σχέση με το θέμα. Εσύ και κάποιοι άλλοι επαέ μέσα, έχετε το αλάθητο και το παρουσιάζεται, όπου και όποτε σας καπνίσει, κάτι σα τα στρατοκάστερ ποτς που δεν ανοίγει ρουθούνι περί πολιτκής κλπ κλπ Είναι το βράδυ απόψε θλιβερό κι εμείς θα το γλεντήσουμε το βράδυ Όσοι έχουμε το μάτι μας ογρό και μέσα μας τον Άδη.............Gala λαίμαι φίλοους, όχι 20% ανεργία σε μια χώρα βιομηχανική εδώ και χρόνια. Πειραματίσου, δεν είναι κακό, απλά δεν είσαι ο μάστερ, ακόμα. Όταν το πάρεις το phd το συζητάμε, στα περί πολιτικής. Ειδάλλως κόψε τον αυταρχισμό, δεν σε έβρισα ΠΟΤΕ, αντιθέτως με κατονόμασες και απαξιείς να επανορθώσεις. Σβήστο κι αυτό να πάμε στα 14, μη νομίζεις πως δεν προλαβαίνουν κάποιοι να τα διαβάσουν . Αφήνω ένα ρε σάμη, έτσι για το καλό. Για να δει κι ο κόζμος πως μιλάς το κάπιταλκοντρόλ λεμε.
trolley Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 @Harilatron Aν θεωρείς ότι ένα τέτοιο σχόλιο είναι πιο μετριοπαθές στην ουσία του από ένα που παρακινεί σε κοπάνημα,κάτι μυρίζει άσχημα*. *Εμετό ίσως. Δεν υπάρχει τίποτε στη φορουμική μου ιστορία που να παραπέμπει σε οποιαδήποτε χρήση βίας. Το σχόλιό σου είναι απόλυτα άκυρο. Mea Culpa
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Αφήνω ένα ρε σάμη, έτσι για το καλό. Για να δει κι ο κόζμος πως μιλάς το κάπιταλκοντρόλ λεμε. Είσαι κιμπάρης και μερακλής ρε φίλοους σε παραδέχομαι 13-1? Μπορεί να μας το ακυρώσει ο θεός βέβαια ;D ;D ;D No one wants an alien
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 @Harilatron Aν θεωρείς ότι ένα τέτοιο σχόλιο είναι πιο μετριοπαθές στην ουσία του από ένα που παρακινεί σε κοπάνημα,κάτι μυρίζει άσχημα*... Συγνώμη που ανακατεύτηκα. *Εμετό ίσως. Δεν το θεωρώ μετριοπαθές. Το θεωρώ αιχμηρό και provocative. Δεν είναι όμως προσωπική επίθεση. Σταμάτησε να μυρίζει τώρα?
Grey Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δεν υπάρχει τίποτε στη φορουμική μου ιστορία που να παραπέμπει σε οποιαδήποτε χρήση βίας. Το σχόλιό σου είναι απόλυτα άκυρο. Work it. Δεν έχεις εσύ την πατρότητα σχολίων περί βίας...Την έχεις όμως για το ακριβώς παραπάνω απαράδεκτο σχόλιο. Το παράκανες,Πάνο. Άποψη μου...Και δική σου.
Grey Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δεν είναι όμως προσωπική επίθεση. Σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να το εννοείς αυτό...
trolley Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Άποψη μου...Και δική σου. Όχι δα. Από τη μία (συμφωνώ) είναι η άποψή σου. Από την άλλη είναι η φορουμική μου ιστορία και η πραγματικότητα. Είναι συγκρίσιμα, μόνο στο νου σου και την κλίμακα αξιών που υιοθετείς. Mea Culpa
atreu73 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Αυτόν τον Σφάκου να τον προσέχεις πάντως τρόλεϊ. Για κομμουνιστή τον κόβω. ο χρόνος αρκετός
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 2 Αυγούστου 2015 Όχι δα. Από τη μία (συμφωνώ) είναι η άποψή σου. Από την άλλη είναι η φορουμική μου ιστορία και η πραγματικότητα. Είναι συγκρίσιμα, μόνο στο νου σου και την κλίμακα αξιών που υιοθετείς. Βρε άτιμε, δεν ήπιαμε να μη κάνουμε προσωπικές επιθέσεις στον μοδεράτορα ? ;D ;D ;D No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις