jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σε ολους! Ειπα να ανεβασω την κιθαρα που εκανα μετα απο πολυ κοπο... Προσπαθησα να ειμαι οσο πιο κοντα σε μια original!!!! Ελπιζω να σας αρεσει η κουκλα μου!!!
georgekz750 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Ουαου και ξαναουαου. Κλιψ-βιντεος-κοστος-χρονος δουλειας κλπ,μην περιμενεις να τη γλιτωσεις με 2 φωτο. ;D
jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω πολυ!!! Τα ξυλα ειναι απο Ελλαδα. Aφρικανικο μαονι και Αμερικανικο Maple. Το περισοτερο hardware ειναι Gibson(pickups, pots, caps) βερνικι ειναι νιτρο και ο χρονος ηταν αρκετος(δε βοηθησε και ο καιρος για να μπορω να περασω βερνικια)....περιπου μου πηρε ενα 5μηνο... ενα κλιπακι(και μοναδικο....τι να παιξω μετα τον Πανο) ειναι αυτο...
georgekz750 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Απιστευτη δουλεια,ευγε! Το τελικο κοστος αν επιτρεπεται? (αν θελεις και υπολογιζοντας την εργασια και την τεχνη,οχι μονο τα υλικα)
jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Να σαι καλα φιλε μου!!! τα υλικα πηγαν περιπου 500-600 οσο για την εργασια δεν εχω κανει καθολου υπολογισμο για να σου πω...
jdrimaropoulos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 μερικες ακομα... 1959_Les_Paul.pdf
Thanoszin Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Παρα πολυ καλη δουλεια, :D 1000 μπραβο και καλοπαιχτη.
ppanousos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Ενα ΜΕΓΑΛΟ μπραβο και για την κιθαρα ΚΑΙ για το παιξιμο σου στο κλιπακι
GabrielM Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο και εις ανώτερα!
kbasilis Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2015 Πολύ ωραία δουλειά :D,μπράβο και καλόπαιχτη Flying High Again
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση