MikeKyre Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Καλησπερα στην παρεα!Καινουργιο βιντεο με την J&D Tele με διαφορετικο ηχο απο το προηγουμενο!Συντομα θα φτιαξω και ενα με Clean ηχο! www.mikekyre.com
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Κoιτα εκει να παρεις κανα γερό endorsement απο την Jack & Danny, μην τους κανες και τσαμπα μαγκες ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
MikeKyre Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Κoιτα εκει να παρεις κανα γερό endorsement απο την Jack & Danny, μην τους κανες και τσαμπα μαγκες ;D χαχαχ νομιζω πως εχει κλεισει η εταιρια , καποτε ειχε site , τωρα δεν υπαρχει τιποτα! www.mikekyre.com
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Μπράβο αντοχή οι J&D! Την έσκισες την κιθάρα φίλε και αυτή ακόμα εκεί! ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
MikeKyre Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Μπράβο αντοχή οι J&D! Την έσκισες την κιθάρα φίλε και αυτή ακόμα εκεί! ;) χαχα οτι κ να την κανω σκυλι ειναι :P σκευτομαι να της βαλω 2 καλυτερα μαγνητακια αν και πιο πολυ θα κοστιζουν αυτα παρα η κιθαρα οσο την πηρα ;D www.mikekyre.com
Satanas Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά demo κιθάρας telecaster Jack & Danny Βλέπω επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων σε πολύ advanced επίπεδο.. 8)
MikeKyre Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά demo κιθάρας telecaster Jack & Danny Βλέπω επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων σε πολύ advanced επίπεδο.. 8) Καλησπερα φιλε μου.Το 1ο βιντεο που ανοιξα το θεμα ειναι demo , εχω γραψει κ αναλυτικα τα specs / τιμη αγορας κτλ και ειναι με drive / rock κυριως ηχο + wah wah σε καποια σημεια.Το βιντεο που ποσταρα σημερα ειναι με διαφορετικο ηχο για οποιον δεν τον καλυψε το πρωτο βιντεο.Συντομα θα φτιαξω κ ενα με βαση τον καθαρο ηχο.Συγνωμη αν προσωπικα δεν σε καλυψα με καποιο απο τα βιντεο μου αλλα πιστευω πως ξεκαθαρα ακους τον ηχο της κιθαρας και στα 2 ασχετα με το τι παιζω. www.mikekyre.com
Satanas Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Καλησπερα φιλε μου.Το 1ο βιντεο που ανοιξα το θεμα ειναι demo , εχω γραψει κ αναλυτικα τα specs / τιμη αγορας κτλ και ειναι με drive / rock κυριως ηχο + wah wah σε καποια σημεια.Το βιντεο που ποσταρα σημερα ειναι με διαφορετικο ηχο για οποιον δεν τον καλυψε το πρωτο βιντεο.Συντομα θα φτιαξω κ ενα με βαση τον καθαρο ηχο.Συγνωμη αν προσωπικα δεν σε καλυψα με καποιο απο τα βιντεο μου αλλα πιστευω πως ξεκαθαρα ακους τον ηχο της κιθαρας και στα 2 ασχετα με το τι παιζω. Δεν υπάρχει λόγος για συγγνώμες αν είναι δυνατόν.... Θα προτιμούσα τρία ακκόρντα με clean med gain ήχους και ΟΛΟΥΣ τους συνδυασμούς των μαγνητών και τα ηχοχρώματα που μπορεί να αποδώσει μια κιθάρα τύπου tele των 110 € παρά σπουδές του Govan.. Ελπίζω να με κατάλαβες στο σκεπτικό μου.... Εγώ θα έβαζα τίτλο Ακούω γνώμες για το Παιξιμο και τον ήχο μου που είναι μαμάτος με κιθάρα των 110 € ;) Φιλικά ΠΑΝΤΑ...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Συγγνώμη αλλά εγώ δεν βλέπω πουθενά demo κιθάρας telecaster Jack & Danny Βλέπω επίδειξη τεχνικών ικανοτήτων σε πολύ advanced επίπεδο.. 8) Ειναι κι αυτο μεσα στα πλαισια του demo μιας κιθαρας. Φαινεται το playability. Πολλοι φοβουνται να παρουν ενα οργανο, γιατι πιστευουν οτι δεν κανει για το στυλ που θελουν αν παιξουν. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Satanas Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2015 Ειναι κι αυτο μεσα στζ πλαισια του demo μιας κιθαρας. Φαινεται το playability. Πολλοι φοβουνται να παρουν ενα οργανο, γιατι πιστευουν οτι δεν κανει για το στυλ που θελουν αν παιξουν. Δεν διαφωνώ αλλά κι εσύ συμφωνείς σύμφωνα με τα λεγόμενά σου ότι αυτό που βλέπουμε είναι το κομμάτι των skills στο μεγαλύτερο βαθμό και όχι του οργάνου Ευχαριστώ τέλος καληνύχτα σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση