Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

ας ακούσω λίγο το βλαμμένο το Morrison απ'την εποχή που τα καλοκαίρια άρχιζαν στην ώρα τους  ;D

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.

Μάιστα...image.gif

Δημοσιευμένο

Μάιστα...image.gif

Ωραίο βιντεάκι.Πάω να την πέσω οριζοντίως.Καλά να περνάτε!Μπαίνω και ρίχνω καμιά ματιά αλλά δεν αντέχω να κάθομαι μπροστά στο pc.Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι παίδες! ;D

https://www.youtube.com/watch?v=-9SCaqZHynM

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Δημοσιευμένο

Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι παίδες! ;D

Επισης Magna, να'σαι καλα. wave.gif
  • Guru
Δημοσιευμένο

Το δωμάτιο το έχω Wf.Θα πάρω και το τόξο μαζί κι έτσι και περνάει άνθρωπος κοντά απ'το φράχτη θα τρώει σαιτιά.Oύτε που θα καταλαβαίνει από πού του ήρθε... ;D

πριν εξαφανιστείς πάλι, στείλε μας συντεταγμένες μην κάνουμε κάνα λάθος και περάσουμε από εκεί χωρίς τουλάχιστον ένα μήλο στο κεφάλι... :P ;D ;D ;D

καλό καλοκαίρι συνφρικιό... 8)

ένα για σένα

και το ανάλογο στην μνήμη των μπανκιώνε με μοικανα... ;D ;D ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

• Guru
Δημοσιευμένο

κι ένα τελευταίο ευαίσθητο ασπρουλιάρικο μήπως συγκινηθώ και δεν πάρω με τις πέτρες τα χιλιάδες κωλοτζίτζικα έξω από το παράθυρό μου που δεν μ' αφήνουν να δουλέψω... ::)

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημοσιευμένο

Η αλήθεια είναι πως πριν 30 χρόνια οι περισσότεροι εξ υμών ακούγατε  George Benson, το πρόβλημα είναι πως 30 χρόνια μετά, ακόμα  George Benson ακούτε.

Αλεξάκη, Γαβ ρε και μη πίνεις πουλί, θα χαλάσεις το κλίμα εστιατορίου που επικρατεί λαίμαι.

Αφεντικούλη, τις μπύρες καράτατες να τις πιείς σε φχαριστώ, υπόχρεος.

No one wants an alien

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...