Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 τωρα, αν ήταν να αυτοχαρακτηριστώ θα έλεγα ότι ΕΙΜΑΙ ΦΡΙΚΙΟ Θάνατος στα πανκια, λαίμαι ;D Ως φ(ι)ρικιό λοιπόν,είσαι εξαίρετος ;) ;D 8) Ακολούθως, ο κιθαρίστας που όταν είδα το Woodstock (σε τρυφερή ηλικία) είπα: Ποιος Hendrix, αυτός εδώ είναι τα λεφτά! all this has happened before and will happen again
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Ελέω Ray θυμήθηκα ποια είναι τα δύο κομμάτια τους που δεν έχω παίξει ποτέ- και ψοφάω να το κάνω... Το ένα all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Και το άλλο ΥΓ: Theod, καλόγουστος όπως πάντα 8) all this has happened before and will happen again
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Κάτσε ρε Τέρρυ γιατί θα μας τρελλάνεις. Έχεις παίξει όλα τα άλλα δλδ; Δεν σε πιάνω. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Κάτσε ρε Τέρρυ γιατί θα μας τρελλάνεις. Έχεις παίξει όλα τα άλλα δλδ; Δεν σε πιάνω. Έχω παίξει κάποια, όχι όλα φυσικά- αλλά αυτά είναι που θέλω να παίξω διακαώς ;) all this has happened before and will happen again
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2015 Έχω παίξει κάποια, όχι όλα φυσικά- αλλά αυτά είναι που θέλω να παίξω διακαώς ;) A ok. Γιατί με τρόμαξες ότι είχες παίξει κι αυτό ;D ;D ;D: When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις