Dinosp Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Οτι λέει ο τίτλος... + οτι προαιρείστε... Η δική μου προαίρεση, μετα απο εξαντλητική ανάλυση, ειναι το "what woman is this": Oh my god, what woman is this Cheers
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 το σίγουρο είναι ότι δεν θα τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα... παραμένω της κλασικής Gilda σχολής... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 και για να μη ξεχνάμε το πρότυπο, πρωτότυπο και όλα τα εις ότυπο... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 άστον αυτόν σε μένα... θα τον φτιάξω O νέος αδμιν φυλάττει Θερμοπύλας λαίμαι, είσαι υπό επιτήρησιν λαίμαι φίλοους. Όσο για τη Μάνγκα είναι για μπανάκι, λίγο ακόμα ufo-boc και έκλεισε σαν μέλος ;D ;D ;D No one wants an alien
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Οτι λέει ο τίτλος... + οτι προαιρείστε... Ουτιδανέ γερομπισμπίκι, Ρόνσον ήταν οι αναπτήρες και Ρόνσον ήταν ο Μικ. Άλλοι Ρόνσονες δεν υπάρχουν, πας για μπανάκι κι εσύ 8) No one wants an alien
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Σχετικά με τα τσιράκια των ιδιοκτητών του φόρουμ, ενα εχω να πω. Υπάρχουν αδμιν με α***α και α***α αδμιν. Ο Σαμυ ανήκει στους πρώτους* *κερδιζω τρεις ζωές, η τρία μπάνια, ή... Πειτε το οπως θετε... Υποχρεώσεις των συνιστωσών ανέβαλαν σημερινήν συνάντησην. Την γκραπα λεω να μην τη φυλάξω...
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Υποχρεώσεις των συνιστωσών ανέβαλαν σημερινήν συνάντησην. Μπρε την έχει ρουφήξει ο ρούφουλας τη γκράπα τη Λημνιά και απλά δεν του έβγαζε 60ρι το μεχάνημα σήμερα για να πάρει κανά ούζο Δώδεκα ο κανάγιας και το ανέβλαβε λαίμαι ;D ;D ;D Ντιπ ζαγάρια πια είστε. No one wants an alien
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 O νέος αδμιν φυλάττει Θερμοπύλας λαίμαι, είσαι υπό επιτήρησιν λαίμαι φίλοους. Όσο για τη Μάνγκα είναι για μπανάκι, λίγο ακόμα ufo-boc και έκλεισε σαν μέλος ;D ;D ;D καλά για να δείξω καλή διαγωγή ο επιπληττόμενος, να μια μεθαδονοσονγκόνη μια και σ' έλειψε το κορίτσι μας... 8) ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Dinosp Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2015 Λες ρε συ να παιζει τετοια παιχνίδια ο ογκόλιθος? Δεν μου φάνηκε... Ήταν ο μόνος σίγουρος... Αλλα μπορει και να μην εχεις άδικο... Αδμιν εισαι... Κατι παραπάνω θα ξέρεις 9 λεπτα κομματι - ποιος ειμαι ρε, ο Καταρραχτης (τις καλησπερες μου κύριε Κωστα) Σπερα Νίκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις