Guru npap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 είναι κανείς εδώωωω?... απόλυτη σιωπή... ωραία μπορώ να κάνω ένα μίνι αφιέρωμα σε μια αγαπημένη μου μπάντα χωρίς να ενοχλώ τσι γείτονοι... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2015 είναι κανείς εδώωωω?...Καποιος ειναι. Αλλα δεν ποσταρει κατι γιατι ακουει 1.FM's Blues radio...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Καποιος ειναι. Αλλα δεν ποσταρει κατι γιατι ακουει 1.FM's Blues radio... Απο νυχτερινη βαρδια παντως καλα τα παμε :) [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι
magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Tι κομματάρα!Τι ενορχήστρωση,τι παικταράδες...Διάβαζα τη βιογραφία τους και ήταν τόσο θύματα συγκυριών που ποτέ δεν αποκόμησαν όσα τους άξιζαν.Οικονομικά και όχι μόνο. Ποιός σκότωσε τον Tesla?
magna Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι δυναμόν και αλιμόνου, Τζίνα Αλιμόνου να αποδεχθώ ''πως μπορεί να ακούγεται άμουση, αλλά έτσι ήταν η συγκεκριμένη σκηνή και η Νίκο, ήταν περσόνα εκεί μέσα'' Φρικου-Λίτσα ο σύμφρικός σου Κάταραχτ απλά δεν επικοινωνεί, παρά μόνο με ΧάμωΝΤ διβανοκασέλα και τον κόβει ο Λόρδας. Σύρετε και ακούστε καμιά φρικουλίτσα τύπου Ζανίς και φάτε και κανά παστέλι, μπας και συνέλθετε ;D ;D ;D χαχαχαχα τον μπέρδεψα!Θα σε απογοητεύσω Παραγκόβιε αλλά μου αρέσει και η Nico και η Janis.Δεν έχει οικόπεδα η μουσική,αγοράζω ένα και ξεμπέρεψα,φαστέν? :P ;D Και στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν τραγουδάει η Nico,back vocals κάνει και μάλιστα πολύ αχνά.Και ο συγκεκριμένος ΔΙΣΚΟΣ και όχι cd... ;D (hipster) είναι δισκάρα! Παστέλια?λατρεύουσι... ;D ;D ;D @Dinos θέλω ανταπόκριση κανονικά ;D Πώς κάνετε παράθεση σε πολλά σχόλια ορέ? :P Ποιός σκότωσε τον Tesla?
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Λίγο ακόμα και θα παρελάσει από τας οθόνας μας ο Βαγγέλης Σειληνός, η Νάντια Φοντάνα και το μπαλέτο τους, σε μια υπερπαραγωγή του Δαλιανίδη για την Φρίκος φιλμς ;D ;D ;D Ουστ πωπόφρικα No one wants an alien
Προτεινόμενες αναρτήσεις