magna Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Να αφιερώσω ενα στην magna? μερσί μποκού μίστερ! ::) :) Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλά Dinos.Εδώ,διαπιστώνω ότι μια ασυνείδητη αποχή που είχα απ'τη μουσική με οδήγησε σε πιο δύσκολα ακούσματα ;D Δεν σε πιάνω magna μου... Ειμαι απο αυτούς που μεγάλωσαν να δισκοθήκη με 39 βινύλια και χωρίς πειρατή αδερφό... Πάντως, μ' αρέσεις και ελπίζω ενα βράδυ να πάμε μια βόλτα στη Βουλιαγμενη... ΟΚ?
samy paraga Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν σε πιάνω magna μου... Κάτσε σε λίγο θα βάλει ή Χάρε Κρίσνα, ή Γκίλαν, είναι το απώτατο όριο των φρικιώνενε, μετά από μήνες αυτοσυγκράτησης ;D ;D ;D Ηγκώ σπατσάρεν λαίμαι No one wants an alien
magna Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτσε σε λίγο θα βάλει ή Χάρε Κρίσνα, ή Γκίλαν, είναι το απώτατο όριο των φρικιώνενε, μετά από μήνες αυτοσυγκράτησης ;D ;D ;D Ηγκώ σπατσάρεν λαίμαι χαχαχα μια τάση για ανατολή την έχω.Για Gilan πάλι όχι. Εννοώ Dinos ότι για κάποιο χρονικό διάστημα δεν άντεχα να ακούω καμιά μουσική.Τίποτα!Και φεύγοντας αυτό μου ήρθαν καινούρια ακούσματα.Ούτε εγώ έχω δίσκους.Πολύ λίγα πράγματα...Να πάμε κι από καλάβρυτα όμως ε? :) Καλό σπατσίρεν Σάμυ ;D https://www.youtube.com/watch?v=0f372HI-zz0 Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Dinosp Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ηγκώ σπατσάρεν λαίμαι Και εγω, παω για Nesbo και για οτι βάζετε Magna, sweet dreams - μαζί σου όπου γουστάρεις - αρκεί να βάζεις τις μαυσικες σου... It was a cheap day today Τα λεμε, λαιμαι
magna Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καληνύχτες κι από μένα.Πολλά κάναμε για σήμερα κι έχουμε άλλα τόσα και βάλε για αύριο. Dinos :) Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Και μετά τις υπέροχες τζαζούλες, ακολουθεί... a yeahhhhh 8) all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=G90ngH2anxQ all this has happened before and will happen again
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2015 all this has happened before and will happen again
Προτεινόμενες αναρτήσεις