Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Well I stumble in the darkness... Spera encyclomagna et al...
Dinosp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Νομίζω οτι ήρθε η ωρα και για μένα - Φιλιά σε όλους
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Ο npap μάλλον για τα ποδόσφαιρα που μου πήραν το κεφάλι στην πλατεία μιλάει ;D αχ πόσο αδύναμη καθίσταται κάθε φορά η πρόθεσή μου, μπροστά στην οξυδερκή σου σκέψη... :P ;D ΥΓ. καταπληκτικά και τα δύο κομμάτια που έβαλες και αν σκεφτείς ότι το γραφείο μου είναι κάτω από τζαμαρία και αυτήν την στιγμή έχω και φάτσα ένα γεμάτο φεγγάρι, γ@μ@τ@ (με το συμπάθειο)... επώδυνος συνδυασμός με μένα να δουλεύω... είπα στην γυναίκα μου ότι είσαι σαδίστρια και μου απάντησε κυνικά ότι απλά είσαι γυναίκα... ::) :P ;D ας συνεχίσω λοιπόν και εγώ μαζοχιστικά (απλά ως ανήρ δηλαδής)... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Guru npap Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2015 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
jimaras97 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2015 Πανεμορφο κομματι :-* I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 1 Αυγούστου 2015 Και τωρα που πέταξα απο πάνω μου οριστικά την ρετσινιά του 13 (στον αριθμό των πόστς) μπορώ να σας αποχαιρετήσω οριστικά* με τους καλύτερους στίχους που έχουν γραφτεί ποτέ για τραγούδι * ή τουλάχιστον μεχρι να επιστρέψει ο ληστοσυμμορίτης, ο τραχανοπλαγιας... Keep a clean nose and get it while u can - Enjoy
Προτεινόμενες αναρτήσεις