Vasilis135 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2015 Φίλοι και φίλες, αναζητώ "ντεσιμπελόμετρο" το οποίο προορίζεται για οικιακή χρήση και όχι για επαγγελματική.Βέβαια ψάχνω κάτι όσο το δυνατό αξιόπιστο,γιατί ούτως ή άλλως κοστίζει. Θέλω να μετρήσω το σαξόφωνο μου στα f & ff της έντασης,ώστε να επιλέξω την κατάλληλη ηχοπροαστασία για τα αυτιά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Βασίλης :) Τελικά η μουσική είναι ωραία.
Dnightshade Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2015 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2015 Φίλοι και φίλες, αναζητώ "ντεσιμπελόμετρο" το οποίο προορίζεται για οικιακή χρήση και όχι για επαγγελματική.Βέβαια ψάχνω κάτι όσο το δυνατό αξιόπιστο,γιατί ούτως ή άλλως κοστίζει. Θέλω να μετρήσω το σαξόφωνο μου στα f & ff της έντασης,ώστε να επιλέξω την κατάλληλη ηχοπροαστασία για τα αυτιά μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. Βασίλης :) Πλέον κυκλοφορούν ντεσιμελόμετρα υπό μορφή applications σε κινητά ή tables με. Παρ' ότι σίγουρα δεν είναι τόσο αξιόπιστα όσο ένα επαγγελματικό, εάν χρησιμοποιήσεις την αμέσως καλύτερη προστασία από αυτή που σου δείχνει η ένδειξη δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση