chrismes Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2004 Πριν 2 μερες εβαλα στη stratocaster μου στην bridge θεση ενα διπλο fender/seymour duncan pearly gates plus .το wiring εγινε συμφωνα με το σχεδιαγραμμα μου κατεβασα απο το site της seymour duncan .ολα καλα,η κιθαρα εχει τα γκαζια που ηθελα αλλα o διπλος εχει 50% περισσοτερη ενταση απο τους μονους και στην 4η θεση του επιλογεα (bridge-middle) εχει σκληρηνει πολυ ο ηχος .τι εχω κανει λαθος ?
gerasimos Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2004 Φίλε chrismes, τι εχω κανει λαθος ? 1. Το εικονίδιο στο avatar σου :evil: . Σε παρακαλώ να το αλλάξεις. 2. Δεν χρησιμοποιείς τόνους. Έχεις πενταθέσιο επιλογέα; Γεράσιμος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2004 Administrator Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2004 O Pearly gates είναι high output μαγνήτης. Δηλαδή δίνει τρελλά γκάζια συγκριτικά με τους στανταρντ μονούς της Fender. Η κιθάρα έχασε την ισοροπία της και γι αυτό και η διαφορά από τους "κακόμοιρους" μονούς. Χαμήλωσε τον όσο μπορείς από τις βίδες. Είναι επίσης δεδομένο ότι η 4η θέση θα άλλαζε χροια εφόσον παίζει εκεί ο Pearly Gates σε συνδιασμό με τον "παλιό" μεσαίο. Live and let Live.
chrismes Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2004 OP Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2004 Έχεις πενταθέσιο επιλογέα ? Γεράσιμος stratocaster ειναι.εχει 5θεσιο επιλογεα.γιατι? mike
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση