petersp Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Στην καινουργια σελιδα αγγελιων, δεν μπορω να σβησω τα μηνυματα που εχω στειλει. Τα μηνυματα που λαμβανω μπορω... τι παιζει?
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Administrator Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2015 Υπάρχει προσωρινό πρόβλημα. Αν και μικρό το κακό, θα αντιμετωπιστεί σύντομα. Live and let Live.
petersp Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2015 Σορρυ αν τυχον και πρηζω, αλλα δεν φτιαχτηκε ακομα το "προβληματακι"...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Administrator Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Υπάρχουν άλλες σοβαρότερες προτεραιότητες αυτή την εποχή. Στη δική σου περίπτωση ...φτιάχτηκε. Για τους υπόλοιπους έπεται. Live and let Live.
petersp Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω πολυ και παλι συγνωμη αν επρηξα! ;)
yngwie_m Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Ανασταίνω το thread για να ρωτήσω το ίδιο. Κι εγώ δεν μπορώ να σβήσω μηνύματα που έχω. Διορθώνεται κάπως αυτό; Ευχαριστώ I'm a bomb technician.If you see me run try to keep up.
Satanas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Ανασταίνω το thread για να ρωτήσω το ίδιο. Κι εγώ δεν μπορώ να σβήσω μηνύματα που έχω. Διορθώνεται κάπως αυτό; Ευχαριστώ Κι εγω επισης...
pericles Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Kαι εγω το ιδιο προβλήμα εχω ,εχω μιλησει με τον ADMIN ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑκαι θα το φτιαξει με την πρωτη ευκαιρια>Βασικα δεν μπορω να σβησω τα απεσταλμενα μηνυματα των Αγγελιων.Τα αλλα τα εισαγομενα τα σβηνω κανονικα!!Υπομονη. ;)
Satanas Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Kαι εγω το ιδιο προβλήμα εχω ,εχω μιλησει με τον ADMIN ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑκαι θα το φτιαξει με την πρωτη ευκαιρια>Βασικα δεν μπορω να σβησω τα απεσταλμενα μηνυματα των Αγγελιων.Τα αλλα τα εισαγομενα τα σβηνω κανονικα!!Υπομονη. ;) Φιλε μου εγω προσωπικα σ ευχαριστω...γνωριζουμε οτι γνωρίζει εδω και 2 μήνες περιπου...δεν ειναι δα και ΤΟ θέμα...απλά υπενθύμιση κάναμε... ;)
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Administrator Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2015 Φίλοι μου υπομονή μέχρι τη νέα αναβάθμιση για να αντιμετωπιστούν και κάποια άλλα θεματάκια. Το εχω υπ όψη μου. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση