Waterfall-K Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Για τσεκαρετε αυτο ωρε κιθαριστες. 8) Λεπτομερειες εδω Specs talks, Mgs walks
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 "Έχουμε" που "έχουμε" αυτούς τους γελοίους ήχους στα synths, τους φέραν και στις κιθάρες τώρα (όχι ότι δεν υπήρχαν...)...... :P :-X Δεν ξέρω τι άλλους ήχους "βγάζει" το αυτοκόλλητο :o καβλιτσέκι, αν κρίνοντας βέβαια από το βίντεο...... :'( αλλά ακόμα γελάω......
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Ενδιαφέρον. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Ενδιαφέρον. Εμένα μου άρεσε. :) Δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό από εσάς.... ;D ;D ;D
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Μη σου πω πως μάλλον θα το πάρω κιόλας. ;D
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 "Έχουμε" που "έχουμε" αυτούς τους γελοίους ήχους στα synths, τους φέραν και στις κιθάρες τώρα (όχι ότι δεν υπήρχαν...)...... :P :-X Δεν ξέρω τι άλλους ήχους "βγάζει" το αυτοκόλλητο :o καβλιτσέκι, αν κρίνοντας βέβαια από το βίντεο...... :'( αλλά ακόμα γελάω......Αυτο το "αυτοκολλητο" δεν βγαζει κανεναν ηχο, γελοιο ή μη, ενα MIDI controller ειναι. Ο ηχος δεν εξαρταται απο αυτο αλλα απο το τι συνδεεις σ'αυτο. Υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες synth ηχοι στην αγορα, διαλεγεις και παιζεις.
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Μη σου πω πως μάλλον θα το πάρω κιόλας. ;D ;D ;D ;D Αυτο το "αυτοκολλητο" δεν βγαζει κανεναν ηχο, γελοιο ή μη, ενα MIDI controller ειναι. Ο ηχος δεν εξαρταται απο αυτο αλλα το τι συνδεεις σ'αυτο. Υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες synth ηχοι στην αγορα, διαλεγεις και παιζεις. ΆΑΑΑΑ τώρα μάλιστα... Σπύρο πάρτο....
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Guru Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 ;D ;D ;D ΆΑΑΑΑ τώρα μάλιστα... Σπύρο πάρτο.... Σοβαρολογώ. :)
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2015 Σοβαρολογώ. :) Μόλις το πάρεις (λεφτά υπάρχουν...) απαιτούμε κλιψψψψψ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση