Guru Nikolas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Guru Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Είναι προφανές ότι το έκανα γρήγορα για την πλάκα, αλλά ΕΧΕΙ πλάκα είναι η αλήθεια. Ειδικά για το προφίλ που διατηρώ γενικά (του σοβαρού, κλασσικού μουσικού και εκδότη και καλά). ^_^ Home - Editions Musica Ferrum
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Χαχαχα, πολυ καλο, σαν απο διαφημιση για ασφαλιση (οταν ασφαλιστειτε και εσεις θα τραγουδατε ετσι ολη την ωρα!). Εχω δυο ερωτησεις. Πρωτα η τρομπετα θελει φωνητικες χορδες ή μονο χειλη? Δευτερον, και εγω ετσι λυγιζω τα δαχτυλα στο πιανο και νομιζα το "σωστο" ειναι να ειναι ισια, τι ισχυει παιδαγωγικα?
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 OP Guru Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Χαχαχα, πολυ καλο, σαν απο διαφημιση για ασφαλιση (οταν ασφαλιστειτε και εσεις θα τραγουδατε ετσι ολη την ωρα!).Λες? Να με πάρει η Interamerican? Εχω δυο ερωτησεις. Πρωτα η τρομπετα θελει φωνητικες χορδες ή μονο χειλη? Δευτερον, και εγω ετσι λυγιζω τα δαχτυλα στο πιανο και νομιζα το "σωστο" ειναι να ειναι ισια, τι ισχυει παιδαγωγικα? [/quote σχεδόν μόνο χείλη. Και λυγισμένα. Ποιός σου είπε ίσια; Home - Editions Musica Ferrum
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2015 Δεν εννοω εντελως ισια αλλα οπως ο Lang Lang ας πουμε.
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 OP Guru Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2015 Δεν εννοω εντελως ισια αλλα οπως ο Lang Lang ας πουμε.εεε... ο Lang Lang κάνει ότι γουστάρει και του βγαίνει! ;D Δεν είναι "ίσια" τα δακτυλά του, απλά όταν παίζεις μαύρα πλήκτρα, αναγκαστικά θα πας πιο μέσα τα δάκτυλα για να φτάσουν, κοκ... Home - Editions Musica Ferrum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση