elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Μόλις πριν λίγο την παρέλαβα: :lol: :D :D :D www.facebook.com/YourPaintedSmile
takis Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 μεγειες!!! :D τωρα ξερεις ε;κανονισε να ενθουσιαστεις να πουλησεις ολα τα πεταλια σου και μετα απο 3 μηνες να λες:τι εκανα ο λαλακας πανω στον ενθουσιασμο μου; :P ζησε μαζι της για κανα 2 μηνες και μετα κανε κινησεις... :) :wink:
vagx69 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Μεγειές αγόρι. Εννοείται πως η φωτό ασυνόφευτη απο clips είναι σαν cinema χωρίς pop corn οπότε ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 μεγειες!!! :D τωρα ξερεις ε;κανονισε να ενθουσιαστεις να πουλησεις ολα τα πεταλια σου και μετα απο 3 μηνες να λες:τι εκανα ο λαλακας πανω στον ενθουσιασμο μου; :P ζησε μαζι της για κανα 2 μηνες και μετα κανε κινησεις... :) :wink: Καλά ναι, στάνταρ αυτό! Πρέπει να πειραματιστώ λίγο, γιατί οι preset ήχοι δεν μου είπανε και πολλά ... :? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Καλορίζικη. :wink: Μην τρομάζεις από τα presets.... Απορώ: Μπαμπουϊνους έχουν για συμβούλους επί των presets στην KORG?
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Απορώ: Μπαμπουϊνους έχουν για συμβούλους επί των presets στην KORG? Στην Korg δεν ξέρω, στη VOX μάλλον Ναι :lol: :lol: 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile
NemOOO Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Με γειά...:lol: Time is just a fraction of the sine.......
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Moderator Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Απορώ: Μπαμπουϊνους έχουν για συμβούλους επί των presets στην KORG? Στην Korg δεν ξέρω' date=' στη VOX μάλλον Ναι :lol: :lol: 8)[/quote'] Αυτό εννοώ, μάλλον από την KORG τους φορτώθηκαν (οι μπαμπουϊνοι) όταν εξαγοράστηκε η VOX. :lol:
RoPe Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 ε και η στρατο καινουργια ειναι??? :lol: :lol: :lol: :D
elavd Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2007 Όχι η strat έχει μόλις χρονίσει...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση