mechmg93 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Εμενα παλι δεν με προβληματιζει καθολου γιατι ετσι μπορω να εχω και overdrive πριν το wah (χρησιμοποιωντας ενα κανονικο πεταλι) αλλα και μετα το wah χρησιμοποιωντας εναν "βρωμικο" ενισχυτη της TL ;),οποτε εχω ακομα μεγαλυτερη παλετα ηχων ;) Προσωπικα δεν εχω καταφερει να κανω το wah της tonelab να συνεργαστει με εξωτερικο drive. μου σκοτωνει εντελως τον ηχο.
elavd Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Εμενα παλι δεν με προβληματιζει καθολου γιατι ετσι μπορω να εχω και overdrive πριν το wah (χρησιμοποιωντας ενα κανονικο πεταλι) αλλα και μετα το wah χρησιμοποιωντας εναν "βρωμικο" ενισχυτη της TL ;),οποτε εχω ακομα μεγαλυτερη παλετα ηχων ;) Δυστυχώς όμως εγώ δεν βάζω ποτέ drive πριν το wah (δεν παίζω με fuzz), οπότε μου είναι άχρηστο το να μπορώ να το βάλω μπροστά από την TONELAB μόνο... www.facebook.com/YourPaintedSmile
tasouil Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Εμενα παλι δεν με προβληματιζει καθολου γιατι ετσι μπορω να εχω και overdrive πριν το wah (χρησιμοποιωντας ενα κανονικο πεταλι) αλλα και μετα το wah χρησιμοποιωντας εναν "βρωμικο" ενισχυτη της TL ;),οποτε εχω ακομα μεγαλυτερη παλετα ηχων ;) Το θεμα ειναι αν θες το συγκεκριμενο εξωτερικο overdrive με το wah της TL μαλλον περιοριζει την παλετα ηχων :-\ Προσωπικα δεν εχω καταφερει να κανω το wah της tonelab να συνεργαστει με εξωτερικο drive. μου σκοτωνει εντελως τον ηχο. Με το δικιο του σου σκοτωνει τον ηχο ενα overdrive πριν το wah :)
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 εκει θα κατσεις να σκασεις χρησιμοποιησε fuzz που ετσι κι αλλοιως ακουγεται καλυτερα πριν το wah... ;D παντως το stamps drive o matic που χρησιμοποιω ακουγεται μια χαρα πριν το wah. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
elavd Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 παντως το stamps drive o matic που χρησιμοποιω ακουγεται μια χαρα πριν το wah. Και με το Wah ενεργοποιημένο? ? ? www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2007 Ναι,το προβλημα ειναι με πιο κλασσικα drive τυπου Tube screamer (& δεδομενου οτι το...99% των drive αντιγραφα τoυ TS ειναι οντως υπαρχει προβλημα...βεβαια τα γκαζια των 'ενισχυτων" της TL ειναι τοσο καλυτερα απο οτιδηποτε πεταλι overdrive που δεν χρειαζεται να σκας...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mechmg93 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 για να καθαρισω ενα switch της tl με contact cleaner μπορω να το κανω απο πανω ψεκάζοντας στο κυλινδρακι η πρεπει να γινει απο μεσα?? την ανοιξα και ειδα οτι το switch ειναι καθαρα μηχανικο, δεν εχει κολλησεις πανω του και αυτο με μπερδεψε..
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 μια και την ανοιξες καντο απο μεσα... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mechmg93 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 μια και την ανοιξες καντο απο μεσα... ;) μια και απο ηλεκτρονικα ξερω οσο και απο μπαλετο, δεν ξερω τι να καθαρισω. το switch η το κομματι του κυκλωματος που παταει το switch?
plusyear Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2007 το switch -=Dream Within A Dream=-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση