Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
Εμένα πάλι μου θύμισε ακουστικό εφφέ από ταινία Βέγγου (Θου Βου κλπ.) όταν σήκωνε την κεραία του (αν θυμάμαι καλά). Ο flea έχει δίκιο' date=' μοιάζει πολύ με το theremin... πάρα πολύ![/quote']

To μεγαλύτερο ποσοστό των "διαστημικών" εφφέ σε ταινίες και παιχνίδια των 80's είναι φτιαγμένα με το theremin!!! :D

• Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο
Εμένα πάλι μου θύμισε ακουστικό εφφέ από ταινία Βέγγου (Θου Βου κλπ.) όταν σήκωνε την κεραία του (αν θυμάμαι καλά). Ο flea έχει δίκιο' date=' μοιάζει πολύ με το theremin... πάρα πολύ![/quote']

+1000

''μανουλαααααααα''

-=Dream Within A Dream=-

Δημοσιευμένο

με ενδιαφερει ο ηχος που ακουγετε οταν τραβαω το καζανακι στην τουαλετα,μηπως το κανει η TL?..αν ειναι να την αγορασω!! :D :D :D

σας πειραζω.. :wink:

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημοσιευμένο
με ενδιαφερει ο ηχος που ακουγετε οταν τραβαω το καζανακι στην τουαλετα' date='μηπως το κανει η TL?..αν ειναι να την αγορασω!!

[/quote']

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το κάνει !!! 8) 8)

Ορίστε τη έφτιαξα με ένα πρόχειρο patch:

http://www.box.net/shared/63ttimnsta

Sorry για το ...φύσημα που θα ακούσετε...Οφείλεται στους μονοπήνιους!!! :lol: :lol: :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

• Moderator
Δημοσιευμένο
Έχει πολύ gain γενικώς το patch?

Όχι καθόλου gain!!! 8)

Μυστήριον. :lol:

¶κουσα το clip με την τουαλέτα.....εkεί περίπου στο 0:12....κάποιο ποτενσιόμετρο μάλλον θέλει καθάρισμα. 8)

Δημοσιευμένο

στειλε....και να μην ξεχναμε και την ιδεα ανταλλαγης patch.Ενα νεο θεμα σχετικο θα ηταν ενδιαφερον.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...