Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Ποιος κάνει στην Ελλάδα τέτοιου είδους ''customιές'';;; http://www.iheartsynths.com/artist-interviews/custom-synth/ www.sonicspace.gr
Kirk Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Υπαρχει ενας μαστορας στην Θεσσαλονικη που ασχολειται με επισκευες και αναπαλαιωσεις παλαιων synthesizer, εχει κανει καταπληκτικη δουλεια σε ενα διαλυμενο Jupiter 8 και σε ενα MS20, ενω ηταν σε κακη εμφανισιακη και λειτουργικη κατασταση οταν τα τα πηρα ηταν σαν καινουρια. Ειναι ομως αρκετα ακριβος, μονο για την σφυρηλατηση/βαψιμο/μεταξοτυπια μου πηρε 250 ευρω ανα synth συν τα εξοδα της επισκευης. Edit: το email του ειναι vintagesynthrepair στο gmail.
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Δεν είναι ακριβός. Θα τον ψάξω. Ευχαριστώ. www.sonicspace.gr
jack2 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Εχω δει δουλεια του συγκεκριμενου μαστορα και ειναι αρκετα αξιολογος. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι πως εξαφανησε εντονα καψιματα απο τσιγαρο στα πληκτρα, χωρις να τα αντικαταστησει. Δεν εχω ιδεα τι χρεωνει, αλλα εχω ακουσει οτι εχει φυγει στο εξωτερικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση