Mistral Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 @LK Τον Ρόκκο και το γιο του είχα κι εγώ στο μυαλό μου βλέποντας τις φωτογραφίες των υπόλοιπων 'καλλιτεχνών' ;D ;D @Superfunk Καλορίζικη! Πανέμορφη και διακαής πόθος μαζί με την 6120. Οι Gretsch για κάποιο λόγο με κεντρίζουν εμφανισιακά όσο καμία άλλη. Έχουν 'αυτό το κάτι' που έλεγε και η Γαρμπή ::) Καλορίζικη και καλόπαικτη και πάλι!
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2015 @LK Τον Ρόκκο και το γιο του είχα κι εγώ στο μυαλό μου βλέποντας τις φωτογραφίες των υπόλοιπων 'καλλιτεχνών' ;D ;D Είναι κλάσικ αφίσσα. Πιο κλάσικ και από το Rocco e i suoi fratelli ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
vastrange Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 o πιτσιρικάς τέλειος.... και η κιθάρα αν και δεν έχει floyd καλή είναι νταξ. Ars longa, vita brevis.
gutter Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 απιθανο εργαλειο και πολυ "λιτο" οντως :P ! καλοπαιχτη :) αφιερωμενο, ενα απο τα αγαπημενα, ταιριαζει και με τον καιρο σημερα
alderbody Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Ααααα ωραίο πράμα! Μεγειά!!! τώρα μένει να πάρεις κάτι ακόμα: και για να δέσει.... 8) wood matters
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Καλή φαίνεται, παίζει καλά με Metal Zone; LEGO people live in houses made of their own flesh.
nklshp Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Με γεια!!!καλά παιξίματα!!! σου εύχομαι να την χαρείς εσυ και μετά ο γιος σου. :) Με ξενέρωσες λίγο με τον Ροκκο. :-\
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Ευχαριστω Με ξενέρωσες λίγο με τον Ροκκο. :-\ Οχι πως εχω κανα προβλημα με τον Ροκκο αλλα ΔΕΝ τον ανεφερα εγω,ΑΛΛΟΣ μπουρζουας το εκανε.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2015 Με φώναξε κανείs. :p Είχα φώτο και τον Κυριαζή με white falcon,αλλά δεν το παιξα αυτό το χαρτί. :p Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση