Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Χαιρετω την παρεα,θα ηθελα να ρωτησω το εξης

Προκειται να ταξιδεψω για ενα live κρητη μαζι με εναν φιλο μου που παιζει πληκτρα κ θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουμε να παρουμε πανω (μαζι μας) τα οργανα.

Εγω εχω ενα pedalboard που ζυγιζει 11κιλα κ μια gibson lp ενω ο φιλος ενα nord stage 3 που ζυγιζει 11 κιλα.

Ευχαριστω.

Δημοσιευμένο

φίλε μου αν πέσεις σε federακια για την gibson θα πληρώσεις...

σοβαρά τώρα

θα σου πω την δική μου εμπειρία χώρις να σημαίνει οτι είναι και καθολικής αποδοχής απο όλες τις εταιρίες και υπαλλήλους.

για κιθάρα gibson και εγώ πάντα μου την παίρναν πάνω στην καμπίνα ( εξαρτάται βέβαια και την πληρότητα του αεροσκάφους αλλά συνίθως την βάζαν σε έναν χώρο στην ουρά)

μου έχει τύχει σε jumbo ακουστική να μην την πάρουν και να ταξιδέψει ως αντικείμενο. αν σου πουν ότι δεν θα την πάρουν, είτε την κιθάρα είτε το PD πάνω στην καμπίνα, να ζητήσεις να την παραλάβουν ως αντικείμενο. σε αυτη την περίπτωση δεν την πετάνε όπως τις βαλίτσες αλλά έρχεται υπάλληλος της εταιρίας και την παραδίδεις χέρι με χέρι και την παραλαμβάνεις αντίστοιχα

αυτα απο μένα

Δημοσιευμένο

Αρχηγε η δικη μου εμπειρία Καβάλα-Αθήνα πολάκις είναι η εξής. Ακουστικές και ηλεκτρικές, αναλόγως τις κάβλες, οπως όλα σε αυτη τη χώρα. Εχει τύχει να μου ζητήσουν να κόψω εισητήριο έξτρα, έχει τύχει να τη πάρουν πίσω στην ουρά, έχει τύχει να τη κρατάω ανάμεσα στα πόδια μου, έχει τύχει να έχω κενή θέση δίπλα μου και να την έχω εκεί και κανείς να μη μου πει τιποτα.....πάντα θήκη βαλίτσα ολες τις φορές. Η πεταλιέρα μου ήταν μικρή και έμπαινε απο πάνω απο τη θεση μου. Βέβαια αν σου πω στον έλεγχο ποσες φορες μου τη κάνανε φύλλο και φτερό μη και έχει καμια βομβα....αστα....πηγα 2-3 φορες να χασω τη πτηση στο Βενιζέλος...

Γενικο συμπέρασμά μου για ταξιδια είναι το εξής. Πεταλιέρα αντι για πεταλάκια, στη βαλίτσα μέσα στη κουτα με τα φελιζόλ, και κιθάρα αν εχεις κανα φιλο εκει που πας να σου δώσει καμια δανεική να μη μπλέκεις...θα μου πεις πρέπει να κανεις εκπτωσεις στον ήχο σου, αλλά τι να κάνεις, λάιβ είναι, σε άθλιες σκηνές παίζουμε συνήθως, μακάρι να ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα ήχου που έχουμε οι ερασιτέχνες στη σκηνη.... :P

www.thedamnationproject.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...