Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Ενδιαφερομαι για αυτην την Kramer: http://www.thomann.de/gr/kramer_guitars_s_211_custom_fb.htm Επειδη δεν εχω ξαναγορασει απο Thomann, εχω μερικες ερωτησεις: -ειναι καινουρια? (δεν το λεει πουθενα) -τι χρονιας ειναι? (ειναι εκει που λεει "available since"?) -οντως η τελικη τιμη ειναι αυτη που αναγραφεται ή εχει και αλλα εξοδα (πχ, προμηθεια για καρτες κτλ) Επισης να ρωτησω για το recessed floyd rose, ειναι καλο?
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Καινούρια είναι Ρώτα τους για την χρονιά ( δες το serial ) Τελική τιμή είναι ( δεν έχει προμήθεια καρτών ) , αν κάνεις αγορές άνω των 300 € , δεν πληρώνεις και μεταφορικά Recessed floyd δεν είναι μάρκα , σημαίνει πως το σώμα είναι ρουταρισμένο για να κάνεις σηκώματα με το floyd Recording is God's way of tellin you that you suck
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Λεει "available since 2010" και το serial number ειναι 13052904818. Μαλλον του 2005?
Grey Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Τα δύο πρώτα ψηφία στο sn υποδηλώνουν την χρονιά κατασκευής...Δεν ξέρω τι παίζει σε αυτή την περίπτωση.Ίσως είναι καινούρια φουρνιά.
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Τι εννοεις καινουρια φουρνια? Της κιθαρας ή του sn? Γιατι δεν μπορει να ειναι πιο καινουρια απ'το 2010.
Grey Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλο να ξεκίνησε να παράγεται το 2010 ή πιο πριν,ο Thomann το είχε από τότε,και αυτό που βλέπεις τώρα εσύ να είναι η καινούρια παραλαβή... Εκτός πια αν η Kramer αποτυπώνει διαφορετικά την χρονιά παραγωγής στο serial number της(που δεν το νομίζω).
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Μπορει να ειναι αυτο. Τους εστειλα e-mail και περιμενω.
Elixir Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 available since σημαινει οτι πουλανε το συγκεκριμενο αντικειμενο απο το συγκεκριμενο χρονικο σημειο τπτ παραπανω νομιζω το ρι-ρεσντ φλουντ ειναι αυτο που ειναι χωνευτο στο σωμα... Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Ας ειναι οτι θελει αρκει να ειναι orignal FR. ;D Αν οντως ειναι του 2013 ομως τοτε προκειται για ατυχη (για τους ιδιους) διαφημιση του thomann γιατι δινεται η εντυπωση πως ειναι πιο παλιο απ'οτι ειναι. Ειδωμεν. Ασχετο αλλα πως προφερεται το "thomann"? Εγω το λεω "τομάν".
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2015 Ας ειναι οτι θελει αρκει να ειναι orignal FR. ;D Ναι, σίγουρα είναι. . . . . . . . NOT! http://www.thomann.de/gr/floyd_rose_original_vibrato_kit_black.htm When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση