Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 OP Administrator Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Πως τις βγάζουμε αυτές τις ανενεργές αγγελίες από το hot list? Δεν έχω βρει τον τρόπο ακόμη, αφού έχει ενεργοποιημένο μόνο το Προσθήκη σε hotlist και όχι Αφαίρεση από Hotlist... Ευχαριστώ για την επισήμανση. Αυτό είναι πρόβλημα (bug). Θα το λύσουμε. Live and let Live.
manosko Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Προσωπικά το μόνο που με "χαλάει" στο νέο layout είναι ότι δεν μου δίνει τη δυνατότητα να ανοίξω τις διάφορες κατηγορίες σε νέα καρτέλα του browser μου κάνοντας δεξί κλικ. Και εξηγούμαι: επειδή συνηθίζω να ψάχνω σε πολλές κατηγορίες (κιθάρες, μαγνήτες, εφφέ, πλήκτρα, μουσικοί κλπ.) συνήθως έμπαινα στο site και από την πρώτη σελίδα έκανα δεξί κλικ και "άννοιγμα σε νέα καρτέλα" για τις κατηγορίες που με ενδιέφεραν. Έπειτα όταν τελείωνα με την κάθε κατηγορία έκλεινα την καρτέλα και πήγαινα στην επόμενη. Πλέον οι σύνδεσμοι στις κατηγορίες των αγγελιών δεν βγάζουν τέτοια επιλογή. Ιντονέησον ημάς
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Και εξηγούμαι: επειδή συνηθίζω να ψάχνω σε πολλές κατηγορίες Αποθήκευσε σε bookmark το URL της κάθε μιας από αυτές τις αναζητήσεις και στο εξής άνοιγέ τες από κει.
nklshp Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Βαλτε παλι το "νεες αγγελιες" για εμας που ειμαστε GAS-αριδες!! Αρχηγέ Yameth , συμφωνώ! Έχουμε κάτι νεότερο για τις νέες αγγελίες;
mustafank Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 11 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω, αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά δε μπορώ να διαγράψω τα μηνύματα, που στέλνω σε άλλους χρήστες. https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/
neokosmi Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Αρχηγέ Yameth , συμφωνώ! Έχουμε κάτι νεότερο για τις νέες αγγελίες; Αν πατησεις στην πρωτη σελιδα των αγγελιων το "Αναζητηση" αφηνοντας αδειο το πεδιο αναζητησης, σου βγαζει τη λιστα με ολες τις αγγελιες. Εχοντας ταξινομιση κατα ημερομηνια φθινουσα, μετα τις gold και silver αγγελιες, βγαινουν οι νεοτερες.... ;)
nklshp Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Αν πατησεις στην πρωτη σελιδα των αγγελιων το "Αναζητηση" αφηνοντας αδειο το πεδιο αναζητησης, σου βγαζει τη λιστα με ολες τις αγγελιες. Εχοντας ταξινομιση κατα ημερομηνια φθινουσα, μετα τις gold και silver αγγελιες, βγαινουν οι νεοτερες.... ;) ευχαριστω φίλε μου
spyrou Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ για την επισήμανση. Αυτό είναι πρόβλημα (bug). Θα το λύσουμε. γεια σε ολους. ειμαι σε συνδεση με το noiz κ οταν παταω να μπω στις αγγελιες με χει σε αποσυνδεση,πατω login κ μου λεει λαθος κωδικος η mail...wtf???
chiego Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2015 είναι εύκολο να βάλετε και τις φωτογραφίες λίγο ποιο μεγάλες 1cm πχ?
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2015 Μπορεί να γίνει κάτι, ή μάλλον υπάρχει διάθεση να γίνει κάτι με αυτά τα αχνά γκρίζα γράμματα που ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση