cos_dr Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Cos_dr presents un videoclip de cos_dr Home Studio Productions SOLARIS Η μουσικη φτιαχτηκε με: Omnisphere (ηχοι συνθ) Damage (ντουμπανα) Ζ3ta 2+ (συμπληρωματικα για καποια ηχοεφε) Χρησιμοποιηθηκε το Sonar x3 δια τας παραγωγικάς διαδικασίας. η βασικη μελωδια μου ηρθε μια μερα οπως πηγαινα στο δρομο εκει με τη moto, την μουρμουριζα και μου αρεσε. Την δουλεψα και βγηκε αυτο. Οποιαδηποτε παρατηρηση για τον ηχο η οτιδηποτε αλλο που αφορα τη μουσικη φυσικα ειναι ευπροσδεκτη. Εnjoy!!! Φέργουέλ!!!! (Το μελλον ειναι στ' άστρα ρεεεεεεεε!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Ελα ρε Κωστα και μας τρομαξες. Στην αρχη νομιζα οτι αγορασες το Solaris. ;D ;D
Johnny.T Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Πολυ καλο space θεμα και πολυ μερακλιδικο βιντεακι.Ευγε ,Μπραβο Κωστα!!! If I don't doit somebody else will
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από σένα Κώστα. Ατμοσφαιρικό, επιβλητικό με δυνατή μελωδία/αρμονία. Καρφί για soundtrack. Ενωμοτάρχης
longshadow Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Μπράβο Κώστα, εξαιρετικό! Το άκουσα χωρίς να βλέπω το βίντεο για να επικεντρωθώ μόνο στον ήχο.
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Το ακουω για τριτη φορα. Θεματαρα ρε Κωστα, μπραβο. Πανεμορφο.
Guru ez Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Guru Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Μπράβο Κώστα, εξαιρετικό! Το άκουσα χωρίς να βλέπω το βίντεο για να επικεντρωθώ μόνο στον ήχο. Παρομοίως ;D...εύγε και απο μένα. The music you listen to, becomes the soundtrack of your life
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Ένας εσύ και ένας ο Βαγγέλης.... :o Μετά από σας, το χάος...... :-X Το track σου με "πήγε" μέχρι τον Πλούτωνα και με "γύρισε" πίσω. Εύγε, πάρα πολύ καλό!
gvour Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2015 Οτι προειπαν οι καλοι φιλοι και συμφορουμιτες. Πραγματικα εμπνευσμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση