cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Ένα καινούριο. Instrumental φυσικά....... ::) https://soundcloud.com/cigaret13/funny-people
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Πάλι ζωγράφισες Φώτη! Άφησες όμως λίγο παραπονεμένη την σόλο στην αρχή που έπαιζε κάτι ωραίες μελωδίες γιατί ήταν πολύ χαμηλά σε ένταση. ;)
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Άφησες όμως λίγο παραπονεμένη την σόλο στην αρχή που έπαιζε κάτι ωραίες μελωδίες γιατί ήταν πολύ χαμηλά σε ένταση. ;) Που ακριβώς Δημήτρη;
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Είς γνώσει μου τις έχω τις κιθάρες σχετικά χαμηλά εκεί, μία καθαρή και μία βρώμικη με μια οκτάβα διαφορά. Thanks... :)
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 εμενα δεν μου φανηκε κατι χαμηλο αλλα μου λειπει το μπασο. ωραια η αποτυπωση της ιδεας σου. μπραβο φιλε. Βαλτου και μπασο, εκτος και αν εχει και δεν το ακουω, μηπως εχει προβλημα το αυτι μου και δεν λαμβανει χαμηλες συχνοτητες αποψε χαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Βαλτου και μπασο, εκτος και αν εχει και δεν το ακουω, μηπως εχει προβλημα το αυτι μου και δεν λαμβανει χαμηλες συχνοτητες αποψε χαχαχαχαχαχα Χωρίς να θέλω να φανώ είρωνας....το ποντεσιόμετρο των μπάσων, μήπως να το έλεγχες.... ;) Όχι βρε Κώστα έχει μπάσο, μήπως όμως σε μπερδεύει που μαζί με το μπάσο έχω, χαμηλά και μια κιθάρα με distortion? Ξαναthanks....
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Είς γνώσει μου τις έχω τις κιθάρες σχετικά χαμηλά εκεί, μία καθαρή και μία βρώμικη με μια οκτάβα διαφορά. Thanks... :) Οκ τότε Φώτη! Κι έτσι μου άρεσε πάρα πολύ! :)
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Τώρα αν πω ότι είναι 80-ίλα του κιαρατά θα έχω άδικο? ;D :P Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2015 Τώρα αν πω ότι είναι 80-ίλα του κιαρατά θα έχω άδικο? ;D :P Ωχ Ωχ Ωχ....... ;D Ο κιαρατάς ποιός είναι; ::)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση