stevens Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 καλός με βρήκατε ,λέγομαι στέφανος ... έψαξα για καλός ήρθες post αλλα δεν βρήκα :( (εκτος αν απλός είμαι τόσο τυφλός ) οποτε είπα να αυτοχαιρετιστώ εδώ και να βάλω k ένα μικρό solo video από solo project μου :) k φυσικά περιμένω εντυπώσεις ,τα κάνω όλα μονος οποτε δυστυχώς το video είναι λίγο fail :P καλός σας βρήκα k καλά post https://www.youtube.com/channel/UC6ordko8951j3ZxlJND4hBw/videos
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2015 καλώς ήρθες!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
ROSPI Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Καλως το παιδι! :) ωραιο παιξιμο και ηχος και ωραια η αλητεια με τα αυτοκολητα στο ibanez, μονο να προσεχεις εκει στο δασος που βγαινεις αμεριμνος με το corvette μην γινει κανενα πεσιμο απο νιντζα και στο παρουν. :P [/img] αν χρειαστεις ντραμερ για καμια σλαποφανκοπανκομεταλια εδω ειμαστε ;D
Emfasis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 .. για καλός ήρθες ... Κακός από δω δε θα φύγεις πάντως.. 8) Καλώς τον!
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Ακόμα ένας μπασίστας....... :-X και απ'ότι άκουσα πολύ καλός ;) Σαν πολλοί δεν γίνατε.....; ;D Καλώς ήρθες φίλε μου :)
Grey Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Σαν πολλοί δεν γίνατε.....; Είναι κάτι σαν ιός...Παρόλο που δεν σηκώνει αντιβίωση,μία προληπτική θεραπεία με exahorthex θα τη συνιστούσα. ;D Καλώς ήρθες,φίλε.
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Βρε καλώς τον... Τα βαράς ωραία τα κσύλα* ;D * Κσύλα είναι το σωστό και όχι ξύλα όπως γράφουν οι άσχετοι εκτός forum. ;D all this has happened before and will happen again
sotiroubas Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Καλώς ήρθες αδερφός ;D, το ότι τα κάνεις όλα μόνος σου είναι αρκετό για μπράβο ;) και το εργαλείο το σκαλίζεις καλά \m/ https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ
otto## Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 καλός με βρήκατε ,λέγομαι στέφανος ... έψαξα για καλός ήρθες post αλλα δεν βρήκα :( (εκτος αν απλός είμαι τόσο τυφλός ) οποτε είπα να αυτοχαιρετιστώ εδώ και να βάλω k ένα μικρό solo video από solo project μου :) k φυσικά περιμένω εντυπώσεις ,τα κάνω όλα μονος οποτε δυστυχώς το video είναι λίγο fail :P καλός σας βρήκα k καλά post Πολυ ωραιος. Καλωσηρθες.
stevens Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 OP Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2015 ευχάριστο πολύ για τα καλά σας λόγια το δασος είναι πολύ ασφαλές ,είναι ο βοτανικός κήπος στο χαϊδάρι k πραγματικά αξίζει να πάτε άμα δεν έχετε πάει ;) όσο για το κσυλα αλλα k κάτι άλλες λεξούλες παρατήρησα ότι τις γράφετε αλλιώς εδώ μέσα ... k φυσικά με ενδιαφέρει φιλε ροσπι κάτι τέτοιο ;) https://www.youtube.com/channel/UC6ordko8951j3ZxlJND4hBw/videos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση