bouzoukleri Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 strat με maple ταστιερα σωμα alder και η δεύτερη μαχαγκώνιιιιει αλλά όχι Λεσπολιά η οποία δεύτερη κάτι σε Little 59 με κάνει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D είπε το κουφάλογο
p0k0 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2015 εμενα παλι μου αρεσε το τραγουδι και η ωραια φωνη της κοπελας καθως και η ολη εκτελεση του κοματιου. Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια! :)
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 εμενα παλι μου αρεσε το τραγουδι και η ωραια φωνη της κοπελας καθως και η ολη εκτελεση του κοματιου. Ολα τα αλλα δεν εχουν σημασια! :) Thanks για τα καλά σου λόγια. Λοιπόν οι ακούσαντες Strat alder/maple είναι οι χρυσοαυτιάδες, οι λοιποί ...λυπάμαι. ;D Υ.Γ. Όταν είδα τη σιγουριά του giorgosc πραγματικά ψάρωσα και αναρωτήθηκα μήπως είναι κανένας δικός μου με άλλο λογαριασμό. :) InfluenSir!
giorgosc Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2015 Thanks για τα καλά σου λόγια. Λοιπόν οι ακούσαντες Strat alder/maple είναι οι χρυσοαυτιάδες, οι λοιποί ...λυπάμαι. ;D Υ.Γ. Όταν είδα τη σιγουριά του giorgosc πραγματικά ψάρωσα και αναρωτήθηκα μήπως είναι κανένας δικός μου με άλλο λογαριασμό. :) Για το alder δεν ημουν και τοσο σιγουρος..... αλλα για strat με maple..., δεν μπορει να ηταν τιποτα αλλο. "If we don't succeed, we run the risk of failure." - George W. Bush
gvour Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2015 Λοιπόν οι ακούσαντες Strat alder/maple είναι οι χρυσοαυτιάδες, οι λοιποί ...λυπάμαι. ;D Απολυτη επιτυχια οπως παντα! ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση