X-minor Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Α σε καλή φάση είστε κι εσείς! Κι έλεγα ότι εγώ είμαι άτυχος που δεν βρίσκω άτομο ούτε για τζαμάρισμα! ;D
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2015 Γινε πληκτρας τοτε, και θα διαπιστωσεις οτι το να παιζεις μονος σου μονο περιοριστικο δεν ειναι. ;D
X-minor Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 Τελικά όντως μόνο οι δυό μας είμαστε, ε; ;D
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 Στη Χαλκιδα, οχι. Στο ΝΟΙΖ, μαλλον ναι. :P
X-minor Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 Κάτι προσπαθώ κι εγώ αυτή την στιγμή αλλά παρόμοια φάση μ'αυτό που περιέγραψες κι εσύ. Πάλη για μια συνάντηση. Περιμένω να τσιμπήσω και μπασσάκι επιτέλους, να'μαι ο μόνος με 7άρι στην Χαλκίδα. ;D
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 Περιμένω να τσιμπήσω και μπασσάκι επιτέλους, να'μαι ο μόνος με 7άρι στην Χαλκίδα. ;D Ελπιζω να μην μεινεις μονος με το 7ρι. :P
X-minor Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2015 Γενικά δεν έχω προσδοκίες για μπάντες και gigs εδώ απ'αυτά που (δεν) έχω δει μέχρι τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση