cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε... :) μηπως εχεις βαλει τιποτα μυστηριους dns servers ρε φιλε στις ρυθμισεις της συνδεσης σου? Μαλλον κατι παιζει με τη συνδεση σου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εγώ τίποτα δεν έβαλα Κώστα, από μόνος του τα έκανε όλα. ;D
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εγώ τίποτα δεν έβαλα Κώστα, από μόνος του τα έκανε όλα. ;D :-) :-) :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
samy paraga Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Το λινκ ανοίγει μια χαράουα λαίμαι πάντως No one wants an alien
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Το λινκ ανοίγει μια χαράουα λαίμαι πάντως Εμένα τίποτα Samy...μου έχει κακιώσει. ;D
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Εμένα τίποτα Samy...μου έχει κακιώσει. ;D Δεν είσαι μόνος Δημήτρη, η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω..........
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 OP Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δεν είσαι μόνος Δημήτρη, η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω.......... Φώτη με κάνεις και αισθάνομαι λίγο καλύτερα τώρα! ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2015 Κατέβασέ το από την επισύναψη Δημήτρη. _Ηλεκτρικών_Συσκευών_new.pdf Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση