MK_fan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Ειναι παιγμενο με το δικο μου υφος και ηχο . Συγνωμη Eric! :P (Λαθακια υπαρχουν) https://www.dropbox.com/s/o1pp5ji2wqhw5s2/VID_20150317_222000.3gp?dl=0
Jet72 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Όντως το έκανες "δικό σου" - ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Με μια ζωηρή μπάντα σε ένα συνοικιακό λαϊβάδικο νομίζω ότι θα έκανες πολύ κόσμο να γυρίσει προς το stage. Μου άρεσε. :)
MK_fan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστω πολυ φιλε για τα καλα σου λογια ,η μπαντα που λες υπαρχει και αν μπορεσω σε 1-2 μηνες θα ανεβασω κατι
gvour Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Δεν πειραζουν τα λαθη. Κατα τη γνωμη μου-οπως και σε καποια που ειχες βαλει παλαιοτερα- εισαι πολυ καλος παικτης,με ωραιο βιμπρατο και δυνατα μπλουζυ περασματα! Αν βρεις και τροπο να εχεις καλυτερο ηχο οταν γραφεις θα γουσταρουμε ακομα περισσοτερο. Ετσι η αλλιως μπραβο αδερφε!
MK_fan Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2015 Σ ευχαριστω φιλε δυστυχως αυτη τη στιγμη δεν εχω λεφτα για εξοπλισμο ηχογραφησης καρτα ηχου,μικροφωνα κ.λ.π
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση