WildchildGR Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2015 Μια σύνθεση που είχα καιρό στο μυαλό...ελπίζω να αρέσει :) Οποιοδήποτε σχόλιο ευπρόσδεκτο..(μίξη, mastering κλπ) Guybrush Threepwood...mighty pirate!
roussos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Πολυ ωραιο τραγουδι, με ταξιδεψε, χαλαρωσε η μελωδια. Ο ηχος μου αρεσε. Καλη συνεχεια! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.
Haris Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Ωραία μουσικά θέματα, εξαιρετική φόρμα, εξέλιξη και ενορχήστρωση, καλή παραγωγή. Me likey! :) Something Wicked This Way Comes
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Αρκετά καλό. Θα έμπαινε άνετα στο soundtrack του Τιτανικού. 8) Πρώην VARTANIS
WildchildGR Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Άμα έμπαινε στον τιτανικό καλό πρέπει να είναι :P Ευχαριστώ για τα σχόλια...σε κάθε παραγωγή μαθαίνω και από 2-3 λάθη που κάνω :) Guybrush Threepwood...mighty pirate!
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2015 καλο φιλε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση