roussos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Ωραιο!!!! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου.
Satanas Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Προσωπικα δεν μου αρεσε η αμφίεση και η φωνή ΚΑΘΟΛΟΥ :-\ Με 12ποντο, μινι στον αφαλο να παιζεις Sabbath ...ιεροσυλία
atreu73 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Εμένα μου άρεσε πολύ. Κι η κοπελιά φοβερή. Τι φοβερή δηλαδή, κανόνι σκέτο και φωνητικά και ενδυματολογικά και τα πάντα όλα. Η ηχογράφηση μόνο δεν είναι ότι καλύτερο. ο χρόνος αρκετός
TamTam Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Προσωπικα δεν μου αρεσε η αμφίεση και η φωνή ΚΑΘΟΛΟΥ :-\ Με 12ποντο, μινι στον αφαλο να παιζεις Sabbath ...ιεροσυλία Συμφωνώ απόλυτα. Good looks is always a bonus, but not THIS kind. Aν παρατηρήσεις, μετά από κάποιο σόλο, τραβάει το μίνι της να κατέβει κιόλας... Edit: για να μην παρεξηγηθώ, τα σόλο πάντως της μετράνε - είναι από αυτά που θα έκαναν κάτι σούπερτσουμπ να καταπιούν το fx loop τους. Και η άνεσή της (κιθαριστικά) υπερβαίνει την άτυχη ενδυματολογική της επιλογή.
magna Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Για μένα η καλύτερη στην κιθάρα,από όσες ξέρω.Η φωνή της όντως δεν είναι δυνατή ,το συγκεκριμένο δεν μπορεί να το υποστηρίξει ειδικά στις χαμηλές.Στα blues τα πάει καλύτερα.Όσον αφορά το ντύσιμο δεν καταλαβαίνω γιατί ρισκάρει (κι αυτή και πολλές άλλες) να μάθει επί σκηνής ότι το 12ποντο δε χαρίζεται.Τόσες μπότες και τζινάκια υπάρχουν...Αλλά μικρή είναι,θα μάθει... Ποιός σκότωσε τον Tesla?
Johnny.T Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Σφιχτομπουτα η τραγουδιαρα .Εχει ζουμι.Μια χαρα θα ηθελα να ημουν απο κατω,Απο ολες τις αποψεις. If I don't doit somebody else will
samy paraga Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Σφιχτομπουτα η τραγουδιαρα .Εχει ζουμι.Μια χαρα θα ηθελα να ημουν απο κατω,Απο ολες τις αποψεις. Βρωμοσεχιστή πάνκη ;D ;D ;D Πεινασμένα ρσενικά, εκεί μαζί με τον Ατρέου λαίμαι ;D No one wants an alien
longshadow Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Ας βάλουμε και ένα με παντελόνι και στουντιακό ήχο μπας και εστιάσουν στη μουσική μερικοί... ;D
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Moderator Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Ας βάλουμε και ένα με παντελόνι και στουντιακό ήχο μπας και εστιάσουν στη μουσική μερικοί... ;D Άθλιο παντελόνι. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση