J's conspiracy Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 εχει κανεις αποψη για αυτα τα δυο delay συγκριτικα?η χρηση του tap ειναι ευκολη ,γιατι εχω διαβασει καποιες κριτικες αρνητικες σχετικα
NoIzY Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Γιατι οχι και dd7? Αν θυμαμαι καλα, οταν ημουν αναμεσα σε hardwire και boss, κατεληξα στο boss ακριβως λογω χρηστικοτητας tap tempo που αναφερεις..
J's conspiracy Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Γιατι οχι και dd7? Αν θυμαμαι καλα, οταν ημουν αναμεσα σε hardwire και boss, κατεληξα στο boss ακριβως λογω χρηστικοτητας tap tempo που αναφερεις.. τι διαφορα ειχαν?βασικα εχω το reverb της hardwire και ειναι μια χαρα .εχω ενα πολυ καλο κλωνο του deep blue delay και ηθελα ενα delay με tap ,loop,reverse και τα αλλα κολπα που εχει το dl8 .απλα ηθελα να σιγουρεψω και την ηχητικη ανωτεροτητα μεταξυ των δυο
NoIzY Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Το Hardwire δεν παιρνει εξωτερικο tap tempo πεταλι. Οταν ειχα κανει την ερευνα τοτε, θυμαμαι οτι ακριβως για αυτον το λογο, η λειτουργια tap tempo στο Hardwire ηταν δυσχρηστη σε σχεση με το Boss. Διαβασε και κρινε (σελ. 8 ): http://rdn.harmanpro.com/product_documents/documents/278_1349992689/DL-8_Manual_5024336-B_original.pdf Το Boss εχει οσα λες (tap, loop, reverse) και ειναι πολυ καλο πεταλι. Βεβαια μολις ειδα οτι εχει ενα 50αρι πανω. Το reverb της Hardwire το εχω κι εγω, πολυ καλο, χωρις να με εντυπωσιαζει κι ολας.
J's conspiracy Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Το Hardwire δεν παιρνει εξωτερικο tap tempo πεταλι. Οταν ειχα κανει την ερευνα τοτε, θυμαμαι οτι ακριβως για αυτον το λογο, η λειτουργια tap tempo στο Hardwire ηταν δυσχρηστη σε σχεση με το Boss. ναι μολις το διαβασα .ειναι ενα θεμα αυτο .αν υπαρχουν καποιες αλλες προτασεις με πιο ευχρηστο tap ,τις ακουω .θα παω μονο για αγορα μεταχειρισμενου .δε θελω να ξεφυγω πολυ πανω απο την διαφαινομενη τιμη
AndreasZ Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Ενα καλο delay με ολα αυτα που ζητας,αλλα και παραπανω ειναι το Nova delay της TC ELECTRONIC...Δεν εχω συναντησει αλλο πεταλι τοσο ευχρηστο αλλα και με την παλλαπλη λειτουργεια του σε χρονο μηδεν...το ειχα αγορασει πριν 2 χρονια απο Νακα 200€...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 η χρηση του tap ειναι ευκολη πολυ ευκολη και βολικη,ειχα και τα 2 το Hardwire μου αρεσε περισσοτερο και ειχε καλυτερο buffer (γινεται και tbp) ,επισης ακουγονταν γενικα καλυτερα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
J's conspiracy Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις .εκλεισα το hardwire καθως το βρηκα στις αγγελιες
J's conspiracy Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 πολυ ευκολη και βολικη,ειχα και τα 2 το Hardwire μου αρεσε περισσοτερο και ειχε καλυτερο buffer (γινεται και tbp) ,επισης ακουγονταν γενικα καλυτερα. αν καταλαβα ,δε το χεις πια .λογω tonelab ή εχεις καποιο αλλο delay?
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2015 αν καταλαβα ,δε το χεις πια .λογω tonelab ή εχεις καποιο αλλο delay? εχω το Ibanez Echo shifter αλλα ειναι αναλογικο,γκουμουτσα & δεν εχει την ευελιξία του DL8 . www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση