wall Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2015 Γεια σε ολους... Εχω παρει ενα θαυμάσιο μεταχειρισμενο μεικτακι xenyx 802 , και ενα interface UCA 222 για τις πρωτες μου στουντιακες αποπειρες, με πολυ καλα μεχρι στιγμης αποτελεσματα. Με προβληματιζει ομως η ελλειψη διακοπτη "ΟΝ-ΟFF"....(η γνωστη ελλειψη ορισμενων Behringer κονσολών) . Προβληματιζομαι λοιπον οσο αφορα: 1. Ενδεχομενη βλαβη σε ευρυτερο κυκλωμα τροφοδοσιας του μεικτη, λογω μονιμης καταστασης "υπο ταση". 2.Διαδικασια εκνευριστικου "plug-unplug" ως εναλλακτικη λυση 3.Προσθηκη σε σειρα με το καλωδιο των 220v, ενος απλου διακοπτη "ΟΝ-ΟFF" 4.Προσθηκη μονιμου εγκατεστημμενου μινι διακοπτη "ΟΝ-ΟFF" πανω στην κονσολα (στο δεξι πλαστικο καπακι)... Αν (λεω αν) ισχυει το "1", μαλλον με βλεπω για την λυση "4" εκτος αν εχεται ενστασεις.... (χωρος υπαρχει, η ισχυς λειτουργιας ειναι μικρη - γυρω στα 17w) οποτε με ενα μικρο/ποιοτικο/διακριτικο διακοπτακι καθαρισα.... τι λετε?
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2015 Εγω με ενα τέτοιο καθαρισα.... ;) ...σωστός. Ή βάλε ένα πολύπριζο ασφαλείας με on/off. www.sonicspace.gr
wall Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2015 Τελικα αποφάσισα να μην επεμβω στο κονσολάκι, και να πάρω 3 τηλεχειριζομενες (ον-οφ) πριζες (με ενιαιο τηλεκοντρολ), ωστε να ενεργοποιω αμεσα και χωρις εκτεθειμενα καλωδια, και χωρις διαδρομες σε ολα τα πλατη/μηκη του δωματιου για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση την κονσολα και τα ενεργα ηχεια..... Καλα παμε παντως! ;) Γεια και χαρα και ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση