mamonu Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2015 Το ετος ειναι 2057 η υφηλιος εχει καταληφθει απο βρυκολακες-τραπεζιτες απο τον Πλανητη ΕΛ. Οι λιγοι ανθρωποι που εχουν απομεινει με την βοηθεια εξωσκελετων και ρομποτικων βοηθηματων αντιστεκονται σθεναρα αυτη ειναι η μουσικη που ακουνε μεσα στο Mecha tους. [flash=200,200] (το κομματι ειναι ενα απο αυτα που δεν εχω τελειωσει.... εχει μεινει στο σκληρο δισκο εδω και κανα 2 χρονια ειναι λιγο μονοτονο/ιδιο οποτε μετα απο το 3 λεπτο πρεπει να αλλαξω λιγο τους ηχους κλπ.) "Don't panic!" - Douglas Adams
neeq Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Ωραίοι ήχοι αν και ομολογω οτι μου αρεσουν περισσότερο αυτα απο το soundcloud (σε αυτο εδω παρα εισαι straight forward :D ) Ωστοσο μ'αρεσει ο ρυθμος, το hoverish bass και το μικρο decay στο snare. Και τα φίλτρα στο sweeping απο πισω ακουγονται πολυ καλα.
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2015 (το κομματι ειναι ενα απο αυτα που δεν εχω τελειωσει.... εχει μεινει στο σκληρο δισκο εδω και κανα 2 χρονια ειναι λιγο μονοτονο/ιδιο οποτε μετα απο το 3 λεπτο πρεπει να αλλαξω λιγο τους ηχους κλπ.) Ωραίος. Εγω το βρίσκω μια χαρά, δεν χρειαζεται να το εμπλουτισεις αλλο. Ωραιες επιλογες στους ηχους. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση