cos_dr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Αστειεύεσαι... Εδώ ο Πέτρος έκανε τον Παράγκα να ακούγεται μπάντα ;D ;D ;D 8) χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
digisilence Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Εχει κατι δικηγορους αυτος... ;D ;D ;D Τιποτα δεν θα παρουμε!!! Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
gvour Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2015 Μιλάμε ότι αν μη τι άλλο, το έκανες να ακούγεται ως ενιαίο κομμάτι ;) 8) Ετσι ακριβως. Ωραια δουλεια Πετραν,τουλαχιστον να μην πηγαινει αδικα και ο οποιος κοπος των παιδιων.
samy paraga Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2015 Απολύεστε όλοι και τα οφειλόμενα ζμπουτζαμ , ο Λάκης ναν καλά ;D ;D ;D Είμαι Λήμνο και ετοίμαζα χρηματαποστολή, την ακυρώνω πάραφτα. ΝτίνοΡ πήγαινε τη Δευτέρα στο λιμάνι, έχω ένα δέμα με 2 κιλά καπνό, 10 λτ τσίπουρο, 3 κιλά κρασί, 5 κιλά αγριογούρουνο πανσέτες, μισό ζαρκάδι και καμηλίσιο παστρουμά τουρκίας. Θα κάνουμε καρριέρα κι άστους να λένε ;D ;D ;D Πάω ν΄ακούσω το άσθμα No one wants an alien
digisilence Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Χαιρομαι που σας αρεσε παιδες. Εξακολουθω να μην καταλαβαινω το γιατι δεν πηγαν πισω στο στουντιο τα παιδια να πουν,,, ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΤΟ!!! Απολύεστε όλοι και τα οφειλόμενα ζμπουτζαμ , ο Λάκης ναν καλά ;D ;D ;D Είμαι Λήμνο και ετοίμαζα χρηματαποστολή, την ακυρώνω πάραφτα. ΝτίνοΡ πήγαινε τη Δευτέρα στο λιμάνι, έχω ένα δέμα με... Τι καλος που ειναι ο Παραγκας, τι υπεροχος, μοναδικος, σλουρπ σλουρπ... ;D ΝτινοΡ,,, μη χαθουμε... Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
Gommer Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Μπράβο ρε Digi, πραγματικά το έκανες όπως έπρεπε. Καμία σχέση με πρίν. Μα καλά πόσο *%^&*^%%& ήταν αυτός που έκανε την πρώτη μίξη??
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Μπράβο ρε Digi, πραγματικά το έκανες όπως έπρεπε. Καμία σχέση με πρίν. Μα καλά πόσο *%^&*^%%& ήταν αυτός που έκανε την πρώτη μίξη?? ποιο κουφάλογο έκανε την πρώτη μίξη? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
digisilence Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Μπράβο ρε Digi, πραγματικά το έκανες όπως έπρεπε. Καμία σχέση με πρίν. Μα καλά πόσο *%^&*^%%& ήταν αυτός που έκανε την πρώτη μίξη?? ποιο κουφάλογο έκανε την πρώτη μίξη? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!
gvour Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2015 Ουυυοοππςςς... Παιδια δεν εκανα νεα μειξη. Δεν ειχα επαφη με το γκρουπ. Επεξεργασια σε αυτο που κατεβασα απο το youtube εκανα. ;D Aκομα μεγαλυτερο μπραβο τοτε ρε φιλε! Ειναι τετοια η διαφορα που νομιζεις-στα δικα μου απαιδευτα αυτια τουλαχιστον-οτι εχει γινει και νεα μειξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση